Medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige - MBB'er
OLVG
Amsterdam
2 uur geleden

Over de functie

OLVG heeft meerdere locaties. Werken bij OLVG kan dan ook werken op meerdere locaties’ betekenen. We kennen twee hoofdlocaties, te weten locatie Oost aan het Oosterpark en locatie West aan de Jan Tooropstraat.

Je werkzaamheden zullen met name plaatsvinden op 1 van de locaties.

Werken bij ons betekent werken in een top klinisch ziekenhuis waar opleiden, onderzoek en het voortdurend op zoek gaan naar kwaliteitsverbetering voorop staat.

Als medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige bij OLVG werk je met de meest moderne technieken zoals multislice CT’s, MRI’s, waaronder ook een 3T, angiografie, dubbelkops SPECT / CT’s, PET-

CT, DR / CR bucky, mammografie / mammolocalisatie / tomosynthese en ben je ook werkzaam op de drukste Spoedeisende Hulp van Nederland.

Op onze modaliteit Echografie doen laboranten zelfstandig de onderzoeken, ben je in bezit van een echografiediploma dan vragen we je zeker om te solliciteren.

Verder doen wij Duplex- en DEXA- onderzoeken en radiologische interventies. Natuurlijk is de afdeling volkomen gedigitaliseerd.

Radiologie en Nucleaire Geneeskunde vallen in OLVG binnen één unit.

Het feit dat we zowel radiologen (en binnenkort ook Nucleair geneeskundigen) als medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigen opleiden maakt het werken binnen onze afdeling afwisselend en leerzaam.

Kortom een veelzijdige en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng.

Werkomgeving

Je komt te werken binnen de Radiologie / Nucleaire Geneeskunde van OLVG. Hier werken ruim 140 (locatie Oost) resp. 100 (locatie West) medewerkers in een typisch Amsterdamse sfeer.

Samen zijn zij verantwoordelijk voor ruim 270.000 verrichtingen per jaar, verdeeld over 23 (Oost) / 19 (West) onderzoekskamers.

Naast een fantastische werkplek aan het mooie Oosterpark in Oost, werk je ook met de unieke Rijdende Röntgenbus. Met een mobiel toestel maak je foto’s in verschillende verpleeg-

en verzorgingstehuizen in en rondom Amsterdam. Op locatie West, makkelijk bereikbaar via de A10 en OV, staat inmiddels onze nieuwste aanwinst : een digitale PET-CT.

Functie-eisen

Naast de functie eisen is de collega die wij zoeken iemand die zich kenmerkt door een enthousiaste, flexibele houding, iemand die aantoonbaar initiatieven neemt, nauwkeurig en stressbestendig is.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je neemt verantwoordelijkheid, kunt goed samenwerken en bent kwaliteitsbewust.

Wij zoeken ook vooral iemand die duidelijke ideeën heeft over professionaliteit, klantgerichtheid en collegialiteit. Verder ben je :

 • In het bezit van een bewijs van bevoegdheid tot radiodiagnostisch laborant (inservice) of een diploma MBRT.
 • Je bent in het bezit van Stralingshygiëne niveau 4A / 4B.
 • Je bent bereid om, conform de functie-eisen van medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige, onregelmatig te werken.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier