Service Monteur
FlexSupply
Regio Eindhoven
4 dagen geleden

Algemeen

Voor onze klant uit Eindhoven (producent van complexe machines voor de confectie-industrie) zijn wij op zoek naar een Service Monteur.

Onze klant assembleert de machines in Eindhoven, waarna deze uitvoerig met de stof van de klant afgesteld en getest dienen te worden.

In deze functie leer je tijdens de inwerkperiode op de basis in Eindhoven eerst goed hoe de machines in elkaar steken door deze mee te assembleren en te testen.

Als je deze machines goed genoeg kent wordt er van je verwacht dat je zelfstandig wereldwijd klanten gaat bezoeken om de geleverde machines te onderhouden en storingen op te lossen.

Omdat de machines zijn voorzien van een uitgebreide computerbesturing die ook op afstand kan worden bediend zijn sommige storingen ook op afstand door jou op te lossen.

Dit supportgedeelte is ook een onderdeel van je takenpakket. Als er geen servicewerkzaamheden staan ingepland wordt je in Eindhoven ingezet om de machines mee te assembleren.

In deze functie is het belangrijk dat je zowel op mechanisch- als op elektrisch gebied op de hoogte bent van de laatste stand van zaken, en dat je met computers om kunt gaan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier