Installatiemonteur
VNOM | Bemiddelaar in de techniek
Papendrecht, Zuid-Holland
2 dagen geleden
source : RotterdamVacatureBank.nl

Als Installatiemonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden van dak tot kelder, denk hierbij aan : dakwerk (dakreparaties, dakgoten vervangen), verwarming (cv, boilers, vloerverwarming, leidingen), sanitair, loodgieterswerk (lekkages, verstoppingen etc.

 installaties in de particuliere sector. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit : Het aanleggen en renoveren van sanitair (toiletten, douches, wastafels etc.

 • Montagewerkzaamheden aan gas- en elektrische warmwatertoestellen;
 • Als installatiemonteur is het belangrijk dat jij zelfstandig werkzaamheden kan uitvoeren aan diverse installaties. Je bent het eerste aanspreekpunt bij de klant op locatie, het is daarom belangrijk dat je klantgericht en communicatief bent ingesteld.

  Daarnaast vragen wij van jou dat je voldoet aan onderstaande functie-eisen : Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als zelfstandig installatiemonteur.

  Een afgeronde MBO-opleiding richting Installatietechniek;Service-, klant- en oplossingsgericht;In het bezit

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier