Kinderverpleegkundige regio 't Gooi en Almere
Allerzorg
Gooi
1 uur geleden

Maak jij medische zorg voor kinderen thuis mogelijk?

Hoe jij het verschil kunt maken

Als kinderverpleegkundige bij Allerzorg lever je kwalitatief hoogwaardige verpleegkundige zorg bij kinderen thuis. Daarnaast ondersteun je ouders / verzorgers in de zorg voor hun zieke kind en help je hen op weg naar zelfredzaamheid.

Samen creƫren jullie een veilige en prettige omgeving. Hierbij zet je het kind en het gezin centraal en pas je de zorg aan naar de persoonlijke omstandigheden.

Maak jij het verschil samen met ons?

Thuis in het team

Het specialisme medische kindzorg maakt deel uit van de divisie Allerzorg Kind en Gezin. Hierbinnen wordt nauw samengewerkt met teams die specialistische kraamzorg en sociaal pedagogische begeleiding aanbieden.

Voor de uitbreiding van ons kindzorgteam in de regio 't Gooi / Almere zoeken we kinderverpleegkundigen op mbo of hbo niveau.

Wij houden van diversiteit in kennis en ervaring en zijn ervan overtuigd dat dit ons team sterker maakt. Dus wil jij vooral zorgen, ben je ondernemend of juist allebei?

Voor iedereen is ruimte in het team.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier