Beveiliger Datacenter Middenmeer met opleidingsmogelijkheden
Securitas
Amsterdam, Noord Holland
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Ongediplomeerde Beveiliger kom je terecht in een dynamische en internationale omgeving, waarin je elke dag de kans krijgt te leren en jezelf te ontplooien.

Je gaat aan de slag bij een grote internationale opdrachtgever en je maakt uitgebreid kennis met hun bijzondere kijk op beveiliging in een strikte beveiligingsomgeving.

Perfect om jezelf verder te ontwikkelen dus! Voordat je start, krijg je een 3 daagse training van de opdrachtgever én heb je je BHV diploma behaald.

Wanneer je deze opleidingen succesvol hebt afgerond, begint het echte werk en wordt je volledig operationeel ingezet. Ook tijdens het werk is er continue on the job coaching door enthousiaste collega's en Supervisors.

Natuurlijk maak je hierbij gebruik van de nieuwste technieken. De opgedane theorie pas je dus direct toe in de praktijk!

Het traject start ongeveer iedere maand, we voeren eerst een screening uit bij politie en dat neemt een aantal weken in beslag (wacht dus niet met solliciteren!) Het is een werk-leren traject en je start met 10 dagen opleiding in Breukelen.

Na de 10 dagen opleiding ga je aan de slag als Beveiliger en hebt nog 2x per maand een terugkomdag op school. Je verdient een salaris van EUR 11,96 bruto p / u excl. toeslagen.

Wij zoeken kandidaten die :

 • Gemotiveerd zijn om de opleiding te behalen
 • Minimaal MBO 2 werk- en denkniveau
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent bereid om avond- nacht- en weekenddiensten te werken (24 / 7 beschikbaar)
 • In het bezit van een rijbewijs en een auto. Indien je op minder dan 5 km van het object woont is een scooter ook voldoende.
 • Wat bieden wij :

 • Salaris conform CAO van EUR11,96 p / u
 • Met daar bovenop de bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling
 • Securitas jaarcontract van 120 uur per 4 weken met uitzicht op vast
 • Direct praktijkervaring
 • Vind je dit interessant?

  Geïnteresseerd of vragen? Reageer dan nu via 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Twijfel dan niet en neem contact op met Claudia Daem, te bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail.

  06 41 63 73 10 of claudia.daem securitas.nl.

  Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

  Wat we bieden

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier