Horecamedewerker Bediening
Olympia
NIEUWEGEIN, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Heb jij gastvrijheid hoog in het vaandel zitten? Ben jij een echte horecatijger? Wij zijn op zoek naar enthousiaste dames en / of heren met een vriendelijke glimlach die het leuk vinden om in de bediening te werken.

In deze allround functie help jij in het restaurant mee om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo houd je je bezig met barwerkzaamheden, het serveren van hapjes en drankjes, debarrasseren en je zet de tafels en stoelen recht.

De horecaonderneming is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en heeft ook voldoende parkeergelegenheid.

Verder zorg je ervoor dat alles voor de gasten op rolletjes verloopt en iedereen met een glimlach het restaurant verlaat.

Je bent service- en klantgericht en bent bereid om je voor de volle 100% in te zetten om elk diner of evenement tot een groot succes te maken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een flexibele baan waarbij je veel contact hebt met gasten. Jij krijgt de kans om met jouw enthousiasme anderen een glimlach op de mond te bezorgen.

Het salaris hangt af van je leeftijd en ervaring, voor een 23-jarige ligt het salaris rond de €10,- bruto per uur. De vacature is fulltime of parttime in te vullen voor 32 tot 40 uur per week.

Bij gebleken geschiktheid is kans op een dienstverband voor bepaalde tijd.

Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen.

Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform cao. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt.

Boven alles kun je rekenen op een persoonlijke, betrokken begeleiding van de vestigingsmedewerkers van Olympia Nieuwegein.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

We maken graag kennis met je.

Vaardigheden

Jij bent de versterking die wij nodig hebben als :

 • Je enige ervaring in de horeca hebt;
 • Je met een glimlach tien ballen in de lucht hoog kan houden;
 • Je bereidt bent om in de ochtenden, middagen, avonden en / of weekenden te werken;
 • Je woonachtig bent in de direct omgeving van Nieuwegein.
 • Over de werkgever

  Voor een horecaonderneming in de regio Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een collega voor in de bediening. Binnen deze dynamische onderneming zijn vele doorgroeimogelijkheden.

  Men heeft hart voor de zaak en dit stralen zij zeker uit. Met hun flexibele instelling en enthousiasme weten zij hun gasten aan hen te binden.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier