Begeleider | met pioniersmentaliteit
Sherpa
Bunschoten, Netherlands
3 dagen geleden

Functie

Het accent van de begeleiding ligt op het grenzen verleggen passend bij iedere cliënt.

Als begeleider C schrijf je hiervoor ondersteuningsplannen en ondersteun je cliënten bij hun vaardigheden en dagelijkse activiteiten.

Je hebt een observerende en signalerende rol en kan cliënten net dat stapje verder brengen. Stimuleren tot zelf handelen, structuur bieden en ondersteunen in de ADL zijn uitgangspunten in de zorg voor de cliënten.

Functie eisen

Wij vragen een leuke collega met een ondernemende persoonlijkheid die denkt vanuit mogelijkheden. Je bent in staat om overzicht, structuur en veiligheid te bieden.

Je gaat met een open blik de situatie tegemoet. Met geduld en een heldere communicatie biedt jij de cliënten precies wat zij nodig hebben.

Verder heb je :

 • diploma vanaf niveau 3 in een verzorgende of agogische richting (VIG, MZ, of Verpleegkunde)en
 • ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking
 • ervaring in het opstellen van ondersteuningsplannen en vertalen naar de dagelijkse praktijk
 • ervaring in het werken met dagprogramma’s en signaleringsplannen.
 • Aanbod

  Een jaarcontract voor 24 uur per week, met wisselende diensten, zonder slaap- of nachtdiensten.

  Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor een begeleider C is dat FWG 40 met een maximum bruto salaris van € 2.

  793,- per maand bij een fulltime dienstverband.

  Sherpa heeft een eigen Leerplein waar je volop kunt bijscholen of trainingen kunt volgen. Sherpa is een erkend leerbedrijf en heeft hiervoor keurmerken.

  Een op maat gemaakt pakket bieden we gedurende jouw dienstverband gratis aan.

  Sherpa biedt verder een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand, korting op een fitnessabonnement, fietsplan en leuke personeel activiteiten.

  Bij aanstelling vragen wij standaard naar originele diploma’s, Verklaring Omtrent Gedrag, eventuele verplichte registraties en een referentieverklaring WKKGZ.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier