Customer support specialist
Luba
Wormerveer, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Over de functie

Als customer support specialist ondersteun je klanten zowel telefonisch als op locatie, wanneer zij er na telefonische support niet in slagen om de storing aan de installatie op te lossen.

Op locatie zul je dan niet de installatie of het verhelpen van de storing overnemen, maar zul je in een adviserende rol samen met de klant de problemen oplossen.

Het is een extra service van het bedrijf dat je support kunt aanvragen bij het installeren of het verhelpen van storingen.

Je vertegenwoordigt de klant bij interne gesprekken, terwijl je je werkgever vertegenwoordigt in de communicatie met de klant.

Met andere woorden : je bent de onmisbare schakel om Vercoma een gezicht naar onze klanten te geven. Je verzorgt een correcte verslaglegging van de support acties in het ticketsysteem.

Onze opdrachtgever biedt een breed scala aan deurcommunicatie en toegangscontrole oplossingen in diverse technieken en uitvoeringen.

Ze zijn dé specialist in standaard én op maat gemaakte deur-intercom, en deur-video-systemen. Zij zijn hiervoor in Nederland een grote speler op de markt en verkopen deze aan installateurs, architecten, technische adviesbureaus, VvE's en woningcorporaties.

Er heerst een collegiale, en informele werksfeer. Klantvriendelijkheid is bij hen erg belangrijk.

Functie eisen

We zoeken een collega die het allereerst leuk vindt om zich te bewegen in de markt van de e-installatiebranche en interesse heeft voor deurcommunicatie-

en toegangscontrolesystemen.

Verder neem jij het volgende met je mee :

 • Mbo werk- en denkniveau
 • Uitstekende elektrotechnische kennis / vaardigheden
 • Kennis van Windows en Microsoft Office
 • Spontane persoonlijkheid die gemakkelijk communiceert, goed kan organiseren en zelfstandig kan werken
 • Wat wij bieden

  Je werkzaamheden worden beloond met een prima marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanzelfsprekend zorgt de klant voor gereedschap om je functie goed te kunnen uitvoeren, zoals een bedrijfsbus, een laptop en een smartphone.

  Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier