Timmerman
Jigler Uitzenden
Barneveld, Gelderland, Gelderland
1 dag geleden

Herken jij jezelf als een timmerman die zelfstandig kan werken, oplossingsgericht en enthousiast is? Zoek jij een nieuwe baan in Barneveld en wil je tot € 3.

000,- bruto per maand verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als timmerman bij deze organisatie ben je verantwoordelijk voor verschillende soorten timmerwerken. De werkzaamheden verschillen van dag tot dag.

De ene keer voer je een volledig renovatietraject uit, terwijl je in het volgende project vooral de rol van onderhoudstimmerman of bouwtimmerman vervult.

Iedere morgen vertrek jij met je eigen bedrijfsbus naar klanten thuis. De ene keer werk je zelfstandig aan een klus, de andere keer in samenwerking met je collega’s.

Je komt veel over de vloer bij mensen thuis en dus is een representatieve houding en een goede communicatie met de klant belangrijk.

Verder krijg je in jouw rol als timmerman bij dit installatie- en bouwbedrijf voldoende uitdaging en ruimte voor eigen inbreng.

Je gaat werken als timmerman bij een bedrijf dat al ruim 14 jaar een begrip is in de omgeving Utrecht, Amersfoort en Hilversum.

Dit bouw- en installatiebedrijf onderscheidt zich door duidelijke communicatie en door altijd te gaan voor het beste resultaat voor de klant.

Voor alle bouw- en verbouwplannen zit je hier goed. Jouw doel als allround timmerman bij dit bedrijf is om deze naam hoog te houden.

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt namelijk in een klein team op de vestiging in Barneveld. Het contact met je collega’s is hierdoor persoonlijk en de communicatielijnen zijn kort.

 • Een arbeidsovereenkomst, aantal uur naar eigen wens (minimaal 8, maximaal 40)
 • Salaris tussen de € 2.600,- en € 3.000,- bruto per maand op basis van fulltime
 • Beschikking over een eigen bedrijfsbus
 • Professionele bedrijfskleding
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Certificaat VCA-basis (of bereid deze te halen via ons)
 • Rijbewijs B (BE)
 • Klantgericht en flexibele instelling
 • Oplossingsgericht en nauwkeuring kunnen denken en werken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier