Calculator Verbouw, Onderhoud en Renovatie
J.P. van Eesteren B.V.
Houten, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Als Calculator Verbouw Onderhoud en Renovatie (VOR) werk je aan kleinschalige projecten (tot + / -7 miljoen) vanuit standplaats Houten.

Aangezien wij veel vaste relaties hebben, komen offerte aanvragen zowel telefonisch als middels bestek en tekeningen bij je binnen.

Daarna maak je een afspraak en ga je zelfstandig langs de klant om het werk op te nemen en uit te rekenen. Deze begroting bestaat uit een kostprijscalculatie waarbij werkmethoden, planningen, hoeveelheden en prijzen van het materiaal en materieel zijn opgenomen.

Ons motto bij J.P. van Eesteren is gebouwen slimmer maken, en met jouw kennis en inventiviteit kan jij hieraan bijdragen door alternatieven en besparingen te signaleren zodat de bandbreedte van de kostprijs zo goed mogelijk bepaald kan worden.

De door jou op te stellen begrotingen worden in Ibis-Trad gemaakt. In samenwerking met de projectmanager of vestigingsmanager biedt je de offerte bij de klant aan.

Mogen we de opdracht uitvoeren? Dan bereid je deze voor middels een overdracht naar de uitvoering, soms loop je mee met de werkvoorbereiding / inkoop en draag je de werkzaamheden over aan de uitvoerder.

Kortom een leuke, afwisselende en vooral ook uitdagende functie!

Over de afdeling :

Je gaat aan de slag in onze vernieuwde VOR vestiging in Houten waar je samen met andere collega’s verantwoordelijk bent voor de kostprijsbepaling van directe en indirecte kosten.

Vanuit deze vestiging bedienen wij onze klanten in samenwerking met de afdelingen inkoop, administratie, projectleiding, werkvoorbereiding en uitvoering.

Waar kom je te werken?

Binnen J.P. van Eesteren werken we aan projecten die grenzen verleggen. Het gaat dan om technisch en organisatorisch complexe projecten, zowel in nieuwbouw, verbouw als in onderhoud.

Onze ambitie is Gebouwen slimmer maken’. En dat mag je op twee manieren lezen : dat we het bouwen zelf slimmer aanpakken maar ook dat het gebouw slimmere functionaliteiten krijgt.

Want op beide terreinen zien we talloze kansen. Met slimmere en duurzamere technieken, concepten en methodes. Met vakmanschap en samenwerking.

Met mensen die creatief zijn in hun denken en anderen inspireren ook een stapje verder te gaan.

J.P. van Eesteren is onderdeel van TBI, een groot netwerk van bedrijven dat onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt.

Ervaring

Communiceren is jouw sterke kant. Je bent iemand die niet afwacht, maar die uit eigen beweging acties onderneemt met als doel het bereiken van het optimale resultaat.

Je vindt het leuk om zelfstandig op pad te gaan, maar je werkt ook graag nauw samen met collega’s. Je bent accuraat en natuurlijk volg je de laatste ontwikkelingen van jouw vakgebied op de voet.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschik je tenminste over het volgende :

 • Afgeronde MBO / HBO opleiding Bouwkunde;
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een soort gelijke functie.
 • Wat wij bieden

  Als bouwer bevinden wij ons in de top van Nederland. De complexe projecten en veranderende markt vragen veel van jouw inzet en vaardigheden, maar bieden je ook de kans om jezelf steeds verder te ontwikkelen.

  Wij zorgen ervoor dat je daar alle ruimte en ondersteuning bij krijgt. Je komt te werken in een informele werkomgeving met gedreven professionals die over een enorme hoeveelheid kennis en ervaring beschikken.

  Dat we je uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden spreekt vanzelf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier