Operatieassistent algemene, plastische chirurgie en trauma
UMC Utrecht
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Ben jij goed in 'spoed', gaat jouw hart sneller kloppen van complexe OK's met de nieuwste technieken én wil jij je graag verder ontwikkelen?

Dan pas jij vast bij ons werk en bij ons team.

Bijzonder aan het werken op onze OK is dat er innovatieve en vernieuwende operaties worden uitgevoerd waarbij multidisciplinair wordt gewerkt.

Ook is onze OK het traumacentrum van Midden-Nederland. Dat betekent voor ons team vaak onverwachte operaties van polytrauma patiënten, veel overleg met de chirurg en creativiteit in probleemoplossing.

Bijzonder binnen de plastische chirurgie zijn de hand- en polschirurgie en de mammareconstructies bij oncologische patiënten.

Hierbij is weer direct duidelijk hoe belangrijk jouw bijdrage voor het leven en welzijn van een patiënt kan zijn. Binnen de algemene chirurgie doen we veel uitgebreide oncologische ingrepen en beschikt onze OK sinds kort over een tweede Da Vinci-robot.

Deze robot wordt ook ingezet bij grote bovenbuikchirurgie. Denk niet, dit moet ik allemaal al kunnen. Je start met het volgen van een speciaal leertraject (de academische module) en je wordt door ons eerst volledig ingewerkt.

Vind je het interessant, kom dan een keer kijken op onze OK!

Jij wilt je ontwikkelen en bent nieuwsgierig naar de technische toepassingen en innovatieve OK's. Jij houdt van afwisselend werk, kunt snel schakelen en goed onder druk werken.

Communicatief ben je sterk en je bent gericht op samenwerken. Jij bent in het bezit van een CZO-diploma Operatieassistent of een hbo-VT, hbo Gezondheid & Technologie of hbo-BMH met aanvullende stage- en / of werkervaring als operatieassistent.

En ook belangrijk : je vindt het fijn in een team van 25 actieve collega's te werken, die ook buiten het werk om activiteiten organiseren en van gezelligheid houden.

Het salaris voor deze 67-100% functie wordt nader bepaald. Het betreft een vaste aanstelling.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze

Voor wat betreft je ontwikkeling en loopbaan zijn er legio mogelijkheden en kansen. Jij stuurt zelf en neemt het initiatief.

Dat kan een bijzondere taak zijn maar ook een opleiding of doorgroei naar een andere functie. Wil jij verder specialiseren?

Dat kan onder andere als specialismedeskundige, praktijkopleider, PA (Physician Assistent), OACV (operatieassistent chirurgische vaardigheden), planningscoördinator of als trainee voor een leidinggevende functie.

Nog niet genoeg afwisseling? Het is mogelijk om roulerend te werken tussen twee teams, drie maanden in ons team en vervolgens drie maanden in één ander team.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de Cao umc plus diverse extra's zoals een extra vergoeding voor bereikbaarheidsdiensten en gewerkte uitloopuren.

Daarnaast kun je in salaris doorgroeien naar maximaal € 3.969,00 bruto per maand en kennen wij een gunstige bruto / netto verhouding.

Wil je uitleg hierover, bel dan met Chantal van Wezel, P&O-adviseur, via telefoonnummer : 088 75 597 81. Gediplomeerd en nieuwsgierig naar ons?

Bel of mail je vragen óf maak meteen een afspraak voor een dag meekijken en sfeer proeven. Dat kan naar, Anda Verweij, teamleider chirurgie.

Zie onderstaande contactgegevens. Ben je zzp'er en heb je interesse, dan ben je natuurlijk ook welkom om als zzp'er aan de slag te gaan.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem contact op met de contactpersoon, mevrouw Anda Verweij, teamleider, telefoonnummer : 088 75 714 04, e mail : .

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier