Medior adviseur (geo)hydrologie
Sweco AB
Arnhem, Eindhoven, Middelburg, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor ons team Watermanagement Zuid-Oost zoek ik een (geo)hydroloog. Binnen de afdeling water werk je in een team van specialisten op het gebied van geohydrologie en geohydrologische modellering.

Wij werken samen met collega’s aan integrale projecten, zoals de dijkverbetring bij Tiel-Waardenburg en de ontwikkeling van nieuwe woningbouwlocaties.

Wij voeren binnen de afdeling specialistische projecten uit op het gebied van geohydrologische modellering, monitoring en duurzame energie waarin we voorop lopen, ontwikkelen en waarin specialisten elkaar uitdagen het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

Voorbeelden hiervan zijn de herijking van waterwingebieden in Limburg en de effectenstudie Bethanië Mierlo (warmte-koude opslag).

Onze klanten staan voor grote uitdagingen : veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en efficiency zijn voor hen belangrijke en ook maatschappelijk relevante thema’s.

Klanten vragen daarom niet zomaar om oplossingen, maar verwachten terecht dat we samen met hen vooruit kijken naar de toekomst.

Heb jij de ervaring en het vakmanschap die daarvoor nodig zijn? Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je ondernemend richting klanten?

Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je.

Teammanager Water

Wij bieden een uitdagende functie binnen de groeiende afdeling Water. Als medior adviseur (geo)hydrologie ben je een spil binnen ons team van (geo)hydrologen.

Je wilt voorop lopen in je vakgebied en kent de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van (geo)hydrologische modellen als Imod of Triwaco.

Gangbare pakketten als QGIS, ArcGIS en Menyanthes kennen geen geheimen voor jou en je hebt bij voorkeur kennis van programmeren.

Jij bent de specialist op het gebied van geohydrologie binnen integrale projecten. Je implementeert nieuwe methoden en technieken, initieert en begeleidt onderzoek op het gebied van hydrologie ten dienste van kennisontwikkeling en innovatie.

Naast de inhoudelijk bijdrage aan projecten vind je het leuk om vanuit je netwerk mooie projecten uit de markt te halen.

Je staat veel in contact met je klant en bouwt op die manier snel een (intern en extern) netwerk op. Dit gebruik je om kennis en kunde te halen en te brengen, waardoor je de afdeling naar een (nog) hoger niveau tilt.

De afdeling Water zit door heel Nederland. Wij koppelen (inter)nationale topexpertise aan lokale kennis(sen). Jij zal voornamelijk vanuit het Zuiden en Oosten werkzaam zijn (Eindhoven, Middelburg of Arnhem).

Wij zoeken

 • Je hebt een opleiding afgerond op het gebied van Hydrologie, Watermanagement, Fysische Geografie of Civiele Techniek en wo werk- en -denkniveau
 • Je hebt 3 tot 7 jaar relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur bij een advies- of ingenieursbureau of bij een waterschap;
 • Je bent communicatief vaardig, ondernemend, klantgericht, toont veel initiatief en weet jezelf en ons op een overtuigende manier te presenteren;
 • Je bent commercieel gedreven en krijgt energie van het pro-actief benaderen van de markt waarbij je werk genereert voor jezelf en je collega’s
 • Je bent ambitieus en bereid flink te investeren in je toekomst, waarbij je het leuk vindt om zowel inhoudelijk als procesmatig bezig te zijn.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier