Commercieel medewerker sanitair/ verwarming
Technische Unie
Dordrecht, NL
23 dagen geleden

Icoon vakgebied

Commercieel medewerker sanitair / verwarming

In deze afwisselende ben je als specialist sanitair en verwarming verantwoordelijk voor tevreden klanten, maatwerk advies en het realiseren van afgesproken omzet.

Je inventariseert de wensen van klanten en adviseert over onze producten en dienstverlening. Zo geef je artikel-, prijs-

en voorraadinformatie en biedt passende alternatieven. Ook zal je binnen bepaalde projecten soms presentaties geven en voor een groep spreken gaat je dan ook goed af.

Je stelt scherpe offertes op en weet deze om te zetten in orders. Kansen voor upselling en cross selling laat je niet onbenut.

Je bent sterk in aftersales en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent commercieel, ambitieus en werkt continu aan je persoonlijke ontwikkeling.

Je werkt in een enthousiast team en ziet elke dag als een kans om de relatie met je klanten te optimaliseren. Je bent proactief, werkt resultaatgericht en weet anderen daar in mee te nemen.

Daarnaast ben je handig met verschillende systemen, heb je interesse in nieuwe technologieën en heeft het werken in de cloud en met office365 weinig geheimen voor jou.

Lees hier de van een commercieel medewerker.

Wij bieden

Naast een prima salaris bieden wij uitstekende , zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop - en .

Je profiel

 • Jij hebt een mbo opleiding en commerciële ervaring (bijvoorbeeld bij een technische groothandel, installatiebedrijf of sanitair speciaalzaak).
 • Je bent communicatief sterk en een kei in relatiebeheer.
 • Je bent klantgericht, proactief en resultaatgericht en weet het beste uit jezelf en anderen te halen.
 • Is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de ! Je ontvangt de laatste vacatures per mail.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier