Keukenmedewerker Vers
Jumbo
Eindhoven, nl
18 uur geleden

De heerlijke geuren van jouw kookkunsten komen de klant bij binnenkomst al tegemoet. In de middag maak je de verse pizza's en verpak je ze of ga je aan de slag met het garneren van gerechten aan de hand van een mooi voorbeeld.

De hele wereldkeuken in Eindhoven? Zeker weten! Bereid verse maaltijden voor de klant. Kant-en-klaar en precies op de Jumbo manier.

Smaakt goed hè keukenmedewerker vers?

Maak van klanten fans als keukenmedewerker vers

Elk jaar heeft vier seizoenen. En elk seizoen z’n eigen gerechten. Dat maakt het werken beter : het creëren in de keuken van jouw supermarkt behalve erg leuk ook zeer afwisselend.

Het mooiste van al die gerechten? Dat ga jij maken. In het zicht van je klanten. Een ander ingrediënt? Laat het de specialist vers weten : die zorgt ervoor dat je suggesties bij het hoofdkantoor terechtkomen.

Want bij Jumbo hechten we zeer aan de mening van de medewerkers op de winkelvloer. Door je vele contacten met klanten weet jij immers het beste wat ze willen én wat beter kan. Je taken op een rijtje?

 • Voorbereiden, bereiden en presenteren van wisselende gerechten.
 • Vragen over jouw verse gerechten van klanten beantwoorden.
 • Inwerken van nieuwe collega’s in de supermarktkeuken.
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Eindhoven. Als supermarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf. Samen, ondernemen en winnen, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als keukenmedewerker vers nog een schepje bovenop.

  Hoe? Door je verantwoordelijk te voelen voor je keuken en eigen initiatief te nemen. Door van het contact met je klanten te genieten.

  Én natuurlijk door van koken en lekker eten te houden! Daarnaast heb je :

 • Een mbo-2-diploma.
 • Ervaring in de (basis)keuken, opgedaan in de horeca of bij bijvoorbeeld een slager of banketbakker.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier