HR Administratief Medewerker
Facilicom-group
Schiedam, Nederland
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Het HR Service Center verzorgt de personeelsadministratie voor heel Trigion. We werken hard om alle 6.000 medewerkers van dienst te kunnen zijn.

De administratief medewerker HR bij Trigion is verantwoordelijk voor het effectief, efficiënt en dienstverlenend verrichten van administratieve HR werkzaamheden voor de klantmanagers, teamleiders en medewerkers voor de diverse regio's in Nederland.

De combinatie van werken op ons hoofdkantoor in Schiedam en thuis is bespreekbaar.

Wat jij gaat doen?

 • Het maken van arbeidsovereenkomsten, leer- en stage overeenkomsten, het verzorgen van HR gerelateerde post, het uitwerken van HR correspondentie en het bestellen van diverse attenties ten behoeve van de medewerkers.
 • Het doorvoeren van personeelsmutaties en het up-to-date houden van het personeelsinformatiesysteem (SAP).
 • Het verzorgen van de correspondentie met betrekking tot de ziekteverzuimregistratie en het onderhouden van contacten met diverse uitvoeringsinstanties.
 • Het beheren en actualiseren van de digitale personeelsdossiers en het opstellen van HR rapportages.
 • Het verrichten van ondersteunende werkzaamheden voor de HR adviseur of HR manager.
 • Je fungeert als vraagbaak voor klantmanagers, teamleiders en medewerkers betreffende HR vraagstukken. Wanneer een HR vraag niet door jou beantwoord kan worden, weet je feilloos wie daarvoor wel te benaderen is.
 • Wat je krijgt

  Je kunt rekenen op een dynamische werkomgeving bij de grootste beveiligingsorganisatie van Nederland. Trigion is een onderdeel van Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland.

  Naast een goed salaris, ontvang je een reiskostenvergoeding en hebben wij een uitstekende pensioenregeling. Verder vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk en daarom bieden wij diverse opleidingsprogramma's aan.

  Wie je bent

  Wij zijn op zoek naar een sociale en professionele collega met veel positieve energie die ons wilt komen versterken.

  Verder vragen wij het volgende :

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau met de voorkeur voor de HR richting
 • Je hebt voorkeur werkervaring op een HR afdeling waarin je allround werkzaamheden hebt verricht die een goede match maken met de werkzaamheden zoals in deze advertentie genoemd.
 • Je weet prioriteiten te stellen en kan goed om gaan met de werkdruk.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier