Verpleegkundige 4/5 Weert/Roermond
Works Smart Staffing Solutions
Kerkenbos
10 dagen geleden

Binnen de omgeving van Weert / Roermond zijn wij voor een thuiszorgorganisatie opzoek naar verpleegkundig 4 / 5

Functieomschrijving :

Bij deze organisatie lever je samen met je collega s zorg die je je zelf ook geeft . Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

Als verpleegkundige ben je communicatief vaardig, heb je inlevingsvermogen, ben je geduldig, nauwkeurig en oplettend. Vanzelfsprekend ben je in bezit van bijbehorende diploma s en registraties.

Affiniteit met en ervaring in de zorg zoals ouderenzorg of somatische zorg

Bij voorkeur ervaring met de doelgroep geriatrie. Als verpleegkundige voer je verpleegkundige en coördinerende taken uit met betrekking tot de cliëntenzorg in de thuissituatie van de cliënt en zijn / haar systeem.

Je ondersteunt en stimuleert cliënten bij het handhaven van de zelfredzaamheid. Daarnaast behartig je de belangen van de cliënten en ga je een samenwerkingsrelatie aan met de familie en andere relaties van de cliënt.

Je werkt onder supervisie van een behandelaar bij wie de cliënt ook bekend is.

Heb je interesse?

Neem dan nu contact op met Leon Janssen 0654790818 of mail zorg works.jobs ovv vacaturenummer : 2450205

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier