Vrachtwagenchauffeur CE pendelwerkzaamheden
tempo team
Wijchen
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben je een chauffeur met CE rijbewijs die graag pendelwerkzaamheden met de vrachtwagen verricht zonder fysieke inspanning?

Je vrachtwagen wordt geladen en gelost en jij hoeft alleen maar naar de doks te rijden.

Je vertrekt vanuit Tiel, Wijchen of Oosterhout. Dit zijn de standplaatsen vanuit waar je vertrekt.

Deze baan zal starten per 11 juli en duren t / m eind december. Bij goed functioneren zijn er mogelijkheden bij deze werkgever voor langere tijd.

Wat bieden wij jou

 • Inschaling D6 cao beroepsgoederenvervoer
 • Overuren en toeslagen volgens cao bgv
 • Werktijden liggen tussen 07.00 - 18.00 uur
 • Fijne werksfeer
 • Reiskostenvergoeding
 • Geen fysieke inspanning!
 • Wie ben jij

 • Jij bent in het bezit van je CE rijbewijs
 • Jij bent in het bezit van je code 95 + bestuurderskaart
 • Je bent beschikbaar per 11 juli 2022
 • Wat ga je doen

  Je gaat goederen transporteren tussen de bestaande warehouses in Veghel, Tiel, Wijchen en Oosterhout naar de nieuwe campus in Veghel.

  Het fijne aan deze werkzaamheden is dat de wagens worden geladen en gelost. Een ideale baan als je geen fysieke inspanning mag / wil verrichten.

  De werktijden liggen tussen 07.00 - 18.00 uur afhankelijk van het aantal ritten van die dag. Er zijn mogelijkheden voor 4, 5 of 6 dagen per week.

  Waar ga je werken

  De focus van deze werkgever ligt op totale dienstverlening in de logistiek van de zorg. Denk hierbij aan het vervoeren van (gekoelde) medicatie.

  Onze opdrachtgever verzorgt voor haar klanten de op- en overslag van medicatiemiddelen. Wanneer de klant de producten nodig heeft, worden deze verzameld, verpakt en gecontroleerd.

  Sollicitatie

  Wil je graag eens een kijkje komen nemen bij deze werkgever? Ik regel dit voor je. Reageer via de knop 'solliciteren' of bel of WhatsApp mij.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op Mijn Tempo-Team.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier