Junior uitvoeringsbegeleider
Arcadis
Amersfoort, Netherlands
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor de adviesgroep Contractmanagement zijn we op zoek naar een junior uitvoeringsbegeleider.

De adviesgroep Contractmanagement bestaat uit een diverse groep betrokken medewerkers. Wij begeleiden de contractvoorbereiding en aanbesteding, het contractmanagement, toetsing en de uitvoeringsbegeleiding voor diverse opdrachtgevers in de publieke sector.

In deze rol zorg jij voor de toetsing en uitvoeringsbegeleiding voor zowel rail- als wegenprojecten, zoals :

 • Amsterdam Zuidas,
 • de Amstelveenlijn en
 • Station Driebergen-Zeist.
 • Je vervult de rol van junior uitvoeringsbegeleider op het gebied van infrastructurele projecten. Behulpzame, ervaren collega’s zullen jou opleiden tot zelfstandige uitvoeringsbegeleider.

  Gezamenlijk begeleid je namens opdrachtgevers de voorbereiding van de realisatie en de realisatie zelf. Dit doe je in de voorbereidende fase door het toetsen van documenten.

  Dit check je ook tijdens de realisatie zelf op locatie en tijdens bouwvergaderingen. Daarbij kijk je over alle disciplines heen naar raakvlakken, maar verdiep je je ook op enkele specifieke disciplines.

  In deze veelzijdige rol zit je dus zowel binnen op kantoor als buiten op de projectlocatie zelf!

  Wil je weten hoe het is om als junior aan de slag te gaan binnen Arcadis? Lees dan de blogs van onze ambassadeurs.

  Wat vragen wij?

  Wij zijn op zoek naar een collega met interesse in het vakgebied. Je bent stressbestendig, stelt de juiste vragen en neemt verantwoordelijkheid.

  Verder ben je proactief en inhoudelijk geïnteresseerd en wil je je op een brede manier ontwikkelen. Jouw profiel :

 • Afgeronde technische opleiding op mbo (Associate Degree) of hbo-niveau;
 • Affiniteit met realisatie van infrastructuurprojecten en brede technisch inhoudelijke en procesmatige interesse;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Bereid om ook actief te zijn buiten kantooruren (op realisatiemomenten) en in het bezit van rijbewijs B.
 • Wat bieden wij?

  Onze visie is onze passie : Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

  Dag in dag uit. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team.

  De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

  Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame projecten op basis van onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project-

  en managementdiensten. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

  Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten.

  Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project.

  Lees ook de blogs van jonge Arcadianen over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier