Commercieel Adviseur Cleanrooms Farmaceutische Industrie
Koninklijke BAM Groep
Wieringerwerf, Nederland
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je voelt je als een vis in het water wanneer je in gesprek bent met farmaceutische bedrijven. Je spreekt dezelfde taal en snapt de interne problematiek van de steriele productieomgeving.

Door je bestaande netwerk aan te spreken krijg je snel tractie en zichtbaarheid binnen de Nederlandse markt.

Als Commercieel Adviseur ben je commercieel verantwoordelijk voor het vergroten van onze marktpositie en het uitbouwen van ons klantenbestand binnen de farmaceutische industrie.

Je realiseert nieuwe business door het aanspreken en verder verbreden van je bestaande netwerk. Jij weet exact hoe je het best in gesprek kan gaan met de markt, in de taal van de klant.

Relaties opbouwen en onderhouden zit in het bloed. Je ontwikkelt partnerships en onderhoudt de contacten met andere BAM bedrijven, opdrachtgevers, adviseurs en andere relevante personen en instellingen.

Je hebt een heldere visie op de aanpak van projectverkoop en cross-selling.

Je maakt onderdeel uit van de afdeling ontwikkeling. Binnen deze afdeling kun je sparren over de commerciële aanpak en wordt je inhoudelijk ondersteund op gebied van technische inhoud, marketing en calculatie.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde technische of Technisch Bedrijfskundige opleiding, minimaal op HBO niveau. Je hebt 5 tot 10 jaar werkervaring.

Een actief netwerk binnen de farmaceutische industrie is een must. Je hebt een heldere visie op de markt en volgt de actuele ontwikkelingen voor cleanrooms.

Uiteraard ben je in staat om jouw visie op de markt en je manier van aanpak te gieten in een helder plan.

Wat bieden wij?

Interflow heeft de persoonlijkheid van een 'middelgroot' bedrijf met de voordelen van een multinational. We bieden een werkplek waarbij iedereen een belangrijk onderdeel is om tot een kwalitatief hoogstaand product te komen.

Wij bieden een marktconform salaris aangevuld met uitstekende secundaire voorwaarden waaronder lease auto.

Over ons

Als dé specialist in schone lucht draait het bij Interflow allemaal om schone lucht in productieomgevingen met als doel product- en persoonsbescherming te bieden.

 • Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt projecten op dit gebied. Vernieuwen zit in onze genen. Onze Cleanrooms zijn een voorbeeld van onze innovatieve benadering;
 • flexibel, makkelijk aanpasbaar en goed te onderhouden. In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand.

  Van steriele opslag tot de compleet cleanroomcomplex; Interflow is als ontwerper en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat.

  Interflow heeft momenteel circa 80 medewerkers en is gevestigd in Wieringerwerf.

  Interflow zoekt een commercieel adviseur Cleanrooms voor de Farmaceutische Industrie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier