Verkoopmedewerker
WE Fashion
Waalwijk, NL
1 dag geleden

Make a living by being a fashionista! Word jij blij van persoonlijke service, het geven van goed en eerlijk advies en gezellige collega’s?

En ben je op zoek naar een veelzijdige job met veel ontwikkel- en groeimogelijkheden? Dan zit deze baan jou als gegoten!

YOU WORK FOR WE

Samen met jouw team van enthousiaste collega’s zorg jij ervoor dat je werk eigenlijk niet als je werk voelt. Jullie halen elke dag alles uit de kast om te zorgen voor de ultieme shopping experience voor jullie klanten.

Jouw passie, plezier en commercialiteit zorgen ervoor dat klanten goed gekleed én met een goed gevoel de store uitlopen en uiteraard nog eens terugkomen! Dáár word jij blij van!

Ben jij toe aan een veelzijdige baan waar je energie van krijgt? Of volg je een mbo-opleiding en zoek je een leerbaan om als BBL’er jouw verkoop skills in de praktijk te brengen?

Dan past deze baan jou als een jeans!

WE WORK FOR YOU

Jij zorgt er met jouw service skills dagelijks voor dat we kunnen blijven groeien met onze retail business, dus daar mag ook wat tegenover staan.

You work for WE, WE work for you. Je krijgt daarom van ons :

 • Een toffe job met volop ruimte voor groei- en ontwikkelmogelijkheden!
 • Een uurloon van één jaar ouder t / m 20 jaar (excl. vakantiegeld en vakantierechten) :
 • 100% OV-reiskostenvergoeding vanaf 10km (op maximaal 30 km van jouw huis vind je al een WE Store!)
 • Een giftcard als welkomstcadeau en standaard 20% shopkorting.
 • Korting op jouw sportabonnement, een goede pensioenregeling en een uitgebreid pakket aan collectieve verzekeringen.
 • De kans om continu te leren en te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Vanuit onze WE Academy bieden we bijvoorbeeld verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden die jij nodig hebt om bij ons te excelleren.
 • Crewmeetings, events en meer!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier