Financial Controller
Total Specific Solutions
Nieuwegein, Utrecht, NL
4 dagen geleden

Total Specific Solutions (TSS) in Utrecht is op zoek naar een ambitieuze Finance Professional die de groei van één van de snelst groeiende software bedrijven kan bijhouden.

De werkomgeving is dynamisch waardoor je getriggerd wordt om jezelf te blijven ontwikkelen. Wil je onderdeel uitmaken van een jong team en een groeiende organisatie, lees dan verder!BedrijfTotal Specific Solutions (TSS) kenmerkt zich door de strategische visie dat specifieke markten om specifieke software vragen ofwel Vertical Market Software (VMS).

Deze visie resulteert in software die klanten helpt ambities sneller, efficiënter en effectiever te realiseren. Doordat klanten de waarde van deze Vertical Market Software zien, heeft TSS zich de afgelopen jaren tot een succesvolle onderneming ontwikkeld met sterke marktposities.

Deze sterk groeiende organisatie, mede gedreven door meer dan 50 acquisities in de laatste 5 jaar, heeft een omzet over verschillende units verspreid over diverse landen waaronder Denemarken, Zweden, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, en Roemenië.

FunctieAls Financial Controller van TSS maak je onderdeel uit van het Finance team van TSS. Je zult rapporteren aan de Manager Finance & Control.

Je bent werkzaam als Financial Controller voor verschillende Business Units.Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie en de daaruit voortkomende financiële maand-, kwartaal- en jaarrapportages.

Je stelt jezelf onafhankelijk op en leert verantwoordelijkheid te dragen binnen het accounting team. Als sparring partner van de directie, management en de Business Controller, ben je een spin-in-het-web met betrekking tot de planning-en-controlcyclus, de periodieke financiële rapportages, interne kostenverrekeningen, balansen en winst- en verliesrekeningen.

 • Kernverantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor de complete financiële administratie (e.g. : crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie, grootboek);
 • Verantwoordelijk voor periodieke financiële rapportages en de jaarrekening en het opstellen en ontwikkelen van periodieke managementrapportages inclusief analyses zodat het management / directie adequaat inzicht verkrijgt;
 • Creëert proactief een optimale inrichting van de administratie en de administratieve en bedrijfsprocessen en doet voorstellen ter verbetering;
 • Fungeert vanuit financial control als sparringpartner voor management en directie, presenteert de managementinformatie en analyseert trends uit de omgeving waar de organisatie mogelijk op in kan spelen;
 • Biedt ondersteuning bij de inrichting van administratieve organisaties voor nieuwe acquisities; Acteert als een kennisexpert op zijn vakgebied en staat open om nieuwe dingen bij te leren.

  Functie-eisen WO werk- en denkniveau (e.g. : Accountancy / Bedrijfseconomie / Finance) 1-3 jaar relevante werkervaring Kennis van financiële / administratieve processen Je herkent je in onze kernwaarden : toegewijd, ondernemend, vooruitstrevendWat biedt Total Specific Solutions?

  Enorm uitdagende, inspirerende en internationale omgeving Brede finance organisatie van 50+ personen Goed salaris Telefoon + laptop + Bonus Zeer veel doorgroei mogelijkheden

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier