Teamleider Horeca
Ikea
Son, North Brabant
5 dagen geleden

Job description

Jij creëert het WOW-effect voor onze gasten in het IKEA restaurant! Als teamleider IKEA Food in Eindhoven krijg én neem jij de ruimte voor het optimaliseren van onze gastgerichtheid.

Je bruist van de energie en dat neemt jouw team van jou over. Gelukkig kunnen wij dat aan jou wel overlaten.

Een werkplek waar je je thuis voelt

Smaakt je carrière naar meer? Je werk bij IKEA is zoveel meer dan alleen een baan. De afdeling IKEA Food is verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat de IKEA-klanten een zo goed mogelijke winkelbeleving ervaren.

Ook zorgt het uiteraard voor de fun van dit dagje uit. Voor de duizenden verschillende gasten die we per dag hebben, zorgen we dat er voor ieder wat wils is.

Zo hou je tussen 7 en 21 : 30 uur behalve onze Zweedse ballen, ook de groente-, kip- en plantbased ballen hoog. Het volledige IKEA Food team bestaat uit 90 medewerkers, die werkzaam zijn bij de Swedish Food Market, de Bistro, de keuken en het restaurant.

Samen met 2 andere teamleiders ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de complete afdeling. Jouw persoonlijke missie zal het ontwikkelen van 25 medewerkers zijn, die gezamenlijk met jou de zorg voor de ultieme gastbeleving in het restaurant op zich zullen nemen.

Vergeet niet dat dit ook geldt voor onze interne klanten, jouw collega’s van de winkel. Verder ga je :

 • coachen van je team, door op de werkvloer mee te werken en te luisteren, kan jij met deze input samen met de medewerker zorgen voor persoonlijke groei.
 • actief aan de slag met onze processen. Je ziet wat beter kan en durft dit aan te pakken en te veranderen. Hierbij denk je aan processen waar de gast altijd centraal gezet wordt, zodat deze op een leuke, smaakvolle en vlotte wijze bediend wordt in ons restaurant.
 • in gesprek gaan met al je partners binnen en buiten IKEA, zoals de andere IKEA teamleiders, de leverancier, je collega’s van het hoofdkantoor om gezamenlijk verbeteringen aan te brengen aan bijvoorbeeld de samenwerking en het regelen van trainingen.
 • de voedselveiligheid waarborgen en verbeteren waar nodig.
 • Kortom : een veelzijdige baan met een flinke dosis verantwoordelijkheid. Ben jij er klaar voor? Of zoals Jan Douw, IKEA Food Manager en jouw collega het zegt : Als teamleider inspireer jij je team, zodat iedere gast met een big smile op het gezicht het restaurant verlaat!

  Dit is IKEA

  Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland.

  En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn we de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen.

  Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving.

  Daarom zeggen we ook : We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.

  Onze 6.000 talenten in Nederland dragen bij aan deze visie. Bij IKEA hebben we respect voor elkaar en voor ieders unieke persoonlijke achtergrond, wij vieren juist onze verschillen.

  Dit kan jij

  Jouw werk als teamleider IKEA Food daagt je uit. Daarin krijg je alle vrijheid die jij met beide handen aangrijpt. Wij zoeken iemand :

 • met een hbo werk- en denkniveau, opgedaan door opleiding of ervaring
 • met ervaring in het aansturen van teams, zoals leidinggevende ervaring of bijvoorbeeld coach van een sportteam
 • de flexibiliteit om wisselende diensten te werken. Je werkt met regelmaat ook in de avonden en / of weekenden.
 • die niet bang is om operationele beslissingen te nemen en de rust kan bewaren, ook al is het druk.
 • die meerdere afdelingsacties tegelijk kan uitzetten en kan opvolgen.
 • Goed voor onze aarde én voor jou

  Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou.

  Start als teamleider en krijg op basis van een 38-urige werkweek :

 • een brutomaandsalaris tussen de € 2.600 en € 3.000 op basis van 38 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • een dertiende maand en 8% vakantiegeld.
 • een bonusregeling.
 • een extra toeslag bovenop het basissalaris van minimaal 25% en maximaal 100% voor werken in de avond of het weekend.
 • 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland. Zodra je proefperiode voorbij is natuurlijk.
 • de reiskosten voor het openbaar vervoer volledig vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming voor de gemaakte reiskosten.
 • diverse regelingen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan transitieverlof en gelijk (100% doorbetaald) geboorteverlof ongeacht de samenstelling van je gezin.
 • Want bij IKEA vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn.

 • eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
 • Met kleine stappen een groot verschil

  Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Solliciteer vóór 15 juli naar je nieuwe baan. Daarna :

  1. bellen we je binnen 5 werkdagen voor een korte kennismaking.

  2. heb je een kennismakingsgesprek met Jan Douw, IKEA Food manager en Aniek van Houtum, People & Culture manager.

  3. voer je een (online) PI-test uit. Deze meet je drijfveren, behoeften en gedrag in een werkomgeving.

  4. heb je een gesprek met een MT-lid en een collega teamleider IKEA Food om jouw testresultaten te bespreken.

  5. hoor je binnen 7 dagen of je bent aangenomen!

  Heb je nog vragen? Over de vacature of de sollicitatieprocedure? Laat het Marielle Nieuwenhuizen, recruiter weten via 06-83781996 of marielle.

  nieuwenhuizen ingka.ikea.com. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA work family.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier