Meewerkend Voorman
Koppert Biological Systems
Berkel en Rodenrijs
6 dagen geleden

Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving.

Wereldwijd zetten wij ons in voor gezonde, weerbare en vitale gewassen. Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor het kweken van de producten die ons succes mogelijk maken en bijdragen aan het verbeteren van de duurzaamheid van land- en tuinbouw?

Voor onze afdeling productie insecten zijn wij op zoek naar een

Meewerkend Voorman

40 uur per week, Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam.

Hoe ziet de afdeling eruit?

Je maakt onderdeel uit van de afdeling productie insecten, bestaande uit ongeveer vijftien medewerkers. We kweken diverse soorten insecten en hebben de productie hiervan opgesplitst in meerdere teams.

Binnen deze teams werken vaste medewerkers en gedurende het hoogseizoen wordt het team versterkt door enkele uitzendkrachten.

Om samen tot de beste kwaliteit van onze insecten te komen werk je samen met teamleiders en teeltspecialisten.

Wat ga je doen?

Er zijn diverse werkzaamheden te doen op de afdeling productie. Een stevige werkmentaliteit heb je echt nodig gezien de functie gericht is op operationele werkzaamheden.

Je zorgt ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek staat en helpt zelf mee in het productieproces wanneer dit nodig is.

Samen met de teamleiders en de teeltspecialist denk je mee in de planningen en het verbeteren van de teelttechnieken aan de hand van onze 5S / TPM methodiek.

Je hebt de verantwoordelijkheid over meerdere van de productielijnen. Gedurende het seizoen rouleer je tussen verschillende productielijnen met de andere meewerkende voormannen zodat je alle facetten onder de knie krijgt.

Je stuurt de medewerkers aan, zodat er gewerkt wordt volgens een vastgesteld kweekprotocol. In het hoogseizoen komen er uitzendkrachten bij.

Je komt te werken binnen een dynamische afdeling en afwisselende werkzaamheden. Er zal ook op weekend- en feestdagen een beroep op je gedaan worden.

Naast het uitvoeren van productiewerkzaamheden, voer je kwaliteitscontroles uit en verschillende administratieve taken. Aan het einde van de dag controleer je of alle werkzaamheden gedaan zijn, je maakt een planning voor de volgende dag en controleert of alle materialen aanwezig zijn om de volgende dag weer te kunnen starten.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een aantal jaar ervaring als meewerkend voorman binnen een productie omgeving;
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van een EHBO / BHV en heftruck certificaat of bereid deze te halen.
 • Over welke competenties beschik je?

 • Je kunt op een motiverende coachende wijze medewerkers aansturen;
 • Je bent goed in staat overzicht te houden en secuur te werken;
 • Je vindt het leuk om samen te werken en jouw kennis over te dragen naar anderen;
 • Je bent stressbestendig en kunt goed schakelen.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Onze organisatie groeit en je komt te werken in een familiebedrijf in een internationale omgeving.

  Geen dag is hetzelfde en dynamiek en vooruitgang staan voorop. Je krijgt bij ons veel ruimte om je ideeën en plannen neer te zetten.

  Ook investeren we veel in de ontwikkeling en groei van onze medewerkers. Zo hebben wij bijvoorbeeld onze eigen Koppert Academy die continu bezig is met het faciliteren van trainingen en talent-ontwikkeling van ons waardevol personeel.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier