Wijkverpleegkundige - 24/28 uur - Monster
Zorgenwelzijnplein
Wateringen
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Als wijkverpleegkundige sta je dichtbij je cliënten en je voelt aan den lijve hoeveel je kunt betekenen in hun leven. Je maakt dagelijks ingrijpende beslissingen en het werk is complex en verantwoordelijk.

Je verzorgt wonden, verschoont verband, meet bloeddruk of legt een infuus aan. Daarnaast coördineer je en coach je collega's en zorgt ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen.

Je bent de spil in de samenwerking met de huisarts, fysio- en ergotherapeut, specialist en het ziekenhuis. Steeds belangrijker in je werk wordt preventie en je overlegt ook met andere organisaties in de wijk.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de wijkzorg en kijkt steeds of het beter kan. Zo, in alle hectiek en organisatie, ben jij op je allerbest.

Je hebt je HBO-diploma Verpleegkunde en BIG

Hier ga je werken

Als mensen hier zeggen dat ze zorg nodig hebben, ben je nog niet klaar met een steunkousje"

De glazen stad', zo wordt het Westland ook wel genoemd. Westlanders zijn sociaal en hebben een uitgebreid netwerk. Dat is prettig bij de zorg en het helpt mensen om zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven te houden.

Toch zeggen mensen die hier wonen niet snel iets over hun problemen en àls ze dat doen dan is het vaak meteen raak. Dan is er echt wel meer zorg nodig dan een steunkousje.

Kom je in dit gebied te werken, dan zul je door de lekker directe no-nonsense-mentaliteit heen moeten prikken en goed je ogen en oren de kost geven.

Want een indicatie van bijvoorbeeld 2x per week helpen met douchen, kan snel uitlopen in ondersteuning bij de huishouding en andere verpleegkundige of verzorgende zorg.

Zelf bestaan de 10 wijkteams in dit gebied ook uit van die harde doorzetters. Het komt voor dat ook je collega's moeilijk eigen grenzen aan kunnen geven (te) lang door gaan.

Het is echt een uitdaging om samen die mentaliteit wat zachter en milder te maken. Al met al kom je in een betrokken, gezellig en hartverwarmend team : barbecuen, bowlen en samen dingen oppakken je gaat het meemaken en ervan genieten.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met T. Biesta of N. van den Berg.

E-mail adres(sen) : t.biesta careyn.nl; Na.vandenBerg careyn.nl

Telefoonnummer(s) : 06-30774429

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier