Mechanical Engineer
Sentijn
Rotterdam
6 dagen geleden

Functie omschrijving

Binnen de rol van Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van verschillende machines. Dit kunnen geheel nieuwe machines zijn, maar ook aanpassingen aan bestaande machines.

Elke machine dient andere functionaliteitente hebben, wat voor veel afwisseling en uitdaging zorgt. Er wordt hoofdzakelijk met Inventor en SolidWorks gewerkt.

Functie eisen

Voor deze rol zoeken wij een enthousiaste en gedreven ingenieur die zich graag verder wil ontwikkelen. Je bent iemand die graag de techniek induikt en niet bang bent voor een uitdaging - jij komt altijd met een goede oplossing! Verder ben je communicatief vaardig, om in overleg met de verschillende klanten goed te duiden wat hun wensen zijn en waar zij precies naar op zoek zijn.

Daarnaast heb je :

 • Afgeronde HBO / WO-opleiding Werktuigbouwkunde
 • Kennis van Inventor en / of SolidWorks
 • Een goede mate van zelfstandigheid
 • Wij bieden

  Sentijn brengt ingenieurs samen binnen verscheidene takken van de werktuigbouwkunde, waaronder de installatietechniek, machinebouw, duurzaamheid en martieme sector.

  Wij bieden je de mogelijkheid om als ingenieur aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers, met vaak een vaste baan als resultaat.

  Dit betekent dat je niet alleen de zekerheid hebt van een contract, maar ook verzekerd bent van een mooie carrière.

  Naast uitstekende primaire voorwaarden hebben we een divers pakket aan aantrekkelijke secundaire voorwaarden. In een zorgvuldig proces worden je prestaties geëvalueerd en wordt gekeken naar je potentie.

  Samen vinden we de positie die past bij jouw wensen en ambities.

  Growth starts with great ambition!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier