Productiemedewerker
Startpeople
Apeldoorn, NL
18 uur geleden

Wat ga je doen?

Om zes uur s ochtends kom je aan op jouw werklocatie in Vaassen. Je loopt direct door naar de kleedruimtes om je werkkleding aan te trekken.

Overall, bril, werkschoenen : check! Jij bent klaar om aan de slag te gaan.

De eerste weken heb jij meegekeken met de menger om te leren hoe je alle verschillende grondstoffen moet mengen voor het gewenste resultaat.

Vanaf vandaag mag je zelfstandig aan de slag. Aan de hand van een recept, weet jij precies welke grondstoffen en hoeveelheden je moet mengen.

Dit is soms even rekenen, maar gelukkig gaat jou dat goed af. Wanneer alle grondstoffen zijn afgewogen en gemengd, wordt het mengsel door de machine gehaald die er kunststof van maakt.

Nu moet de machine zijn werk doen, maar jij houdt het proces goed in de gaten. Dit geeft jou wel de tijd om je werkplek weer op orde te brengen en om te kijken of er nog collega’s zijn die hulp kunnen gebruiken.

Nee? Dan is het tijd voor een pauze. Altijd fijn om te weten dat er frisdrank en vers fruit op je staat te wachten in de kantine!

Aan het einde van jouw werkdag zorg je voor een goede overdracht aan de collega’s die het werk overnemen. Daarna is het tijd om je weer om te kleden en een snelle douche te nemen zodat je weer schoon en fris in de auto naar huis stapt.

Wie ben je?

Ben jij leergierig? En vind jij het een uitdaging om een machine van top tot teen te leren kennen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je gaat werken met complexe machines, het kan dus wel zes maanden duren voordat je deze onder de knie hebt maar door jouw geduldige houding is dat geen probleem;
 • Het lijkt jou fantastisch om je in te zetten voor een organisatie die jou de kans biedt om je verder te ontwikkelen;
 • Je bent leergierig en pakt alle kansen om te leren aan waardoor er misschien voor jou wel een VAPRO opleiding in het verschiet zit.
 • Over het bedrijf

  Al decennia lang ontwikkelt en produceert QolorTech masterbatches (een vast / vloeibaar additief voor het kleuren van kunststoffen) voor de kuststofindustrie.

  Door de jarenlange ervaring en de nauwe samenwerkingen die zij met klanten aangaan, weten zij kwalitatief hoogstaande producten tegen lage kosten te leveren.

  Alles wat daar voor nodig is zoals ontwikkelen, onderzoeken en produceren gebeurt allemaal vanaf hun enige locatie in Vaassen.

  Deze is gelukkig goed te bereiken vanuit Apeldoorn, Zwolle en Arnhem.

  QolorTech staat bekend als een organisatie waarin de mens centraal staat. Dit uit zich doordat zij zich actief inzetten voor de ontwikkeling van hun medewerkers.

  Zou jij graag een cursus Nederlandse taal willen volgen? Of heb jij de ambitie om een VAPRO opleiding te behalen? Dan wordt dat voor jou geregeld.

  Wat bieden wij jou?

  Als productiemedewerker krijg jij bij QolorTech een uitdagende baan en wordt jou de kans om jezelf te ontwikkelen geboden. Daarnaast krijg jij :

 • Een fulltime baan voor onbepaalde tijd (met kans op een vast contract bij QolorTech zelf);
 • Je werkt in een twee ploegen dienst waarbij je de ene week van 06.00 uur tot 14.00 uur werkt en de andere week van 14.00 uur tot 22.00 uur;
 • Een startsalaris van €10,96 bruto per uur waar nog een ploegentoeslag van 12,5% overheen komt;
 • De kans om je te ontwikkelen door verschillende certificaten te behalen zoals heftruck, VAPRO A of zelfs VAPRO B.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier