Adviseur/Constructeur Daken en Gevels
Kiwa BDA
Gorinchem, NL
3 dagen geleden

Adviseur / Constructeur Daken en Gevels

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van Inspectie en certificering? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt?

En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld? Solliciteer dan nu bij Kiwa!

Waar draait het om?

Kiwa BDA geldt als dé autoriteit op het gebied van gevels en daken en onderscheidt zich door haar onafhankelijke positie.

Wij adviseren onze opdrachtgevers over kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van gevels en daken. Daarnaast verzorgen wij inspecties en keuringen bij nieuwbouw en renovatie.

Wij doen dit werk, ondersteund door laboratoriumanalyses en prototype-onderzoeken. We beschikken daarvoor over moderne test- en laboratoriumfaciliteiten.

Als adviseur / constructeur ga jij werken bij BDA Dak- en Geveladvies B.V. . BDA Dak- en Geveladvies B.V. bestaat uit de ingenieursbureaus BDA Dakadvies en BDA Geveladvies en maakt onderdeel uit van de serviceline Information van Kiwa N.

V. Binnen de ingenieursbureaus zijn ca. 25 dak- en gevelexperts, adviseurs en inspecteurs werkzaam die klanten adviseren over kwaliteit, nieuwbouw- en renovatieadviezen, maar ook schadeonderzoek uitvoeren.

Daarnaast voert Kiwa BDA Testing B.V. testen uit die soms door jou begeleidt zullen worden.

Wat ga je in deze functie doen?

 • Schadeonderzoek en het opstellen van rapportages hieromtrent;
 • Beoordeling nieuwbouwconcepten / bestekken;
 • Opstellen van renovatie- en onderhoudsadviezen;
 • Begeleiding van de uitvoering middels inspecties / directievoering.
 • Waar ga je werken?

  Het kantoor van Kiwa BDA is gevestigd in Gorinchem. Je maakt deel uit van een team van ongeveer 50 deskundige en gedreven collega’s.

  Welke persoonlijkheid past bij deze functie?

  Je wilt je inzetten voor onze klanten en door het inzetten van jouw kennis, ervaring en competenties laat jij je toegevoegde waarde zien.

  Je hebt overtuigingskracht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

  Wat heb je verder in je bagage?

  De Kiwa groep is een bijzonder diverse en bovenal dynamische organisatie. Voor deze functie is het belangrijk dat je in ieder geval het volgende in je bagage hebt :

 • Een afgeronde master opleiding (ir.) afgerond aan een Technische Universiteit (Bouwkunde richting Building Physics and Systems, Bouwtechniek, Civiele Techniek of Constructief Ontwerpen);
 • civiele techniek zou volgens mij ook nog kunnen als constructeur)

 • Bekend met software voor het uitvoeren van zowel constructieve als bouwfysische berekeningen;
 • Belangstelling voor de specifieke problemen van de gebouwschil op het gebied van materiaalkunde, bouwtechniek, mechanica en uitvoeringstechniek;
 • Gewend om zelfstandig maar ook in teamverband samen te werken en te rapporteren;
 • De ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Wat zetten wij daar tegenover?

  Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in onze arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers en hun thuissituatie en in de manier waarop we omgaan met opleiding en scholing.

  Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring. Hierover gaan we graag snel met je in gesprek.

  Waarom werken bij Kiwa?

  BDA is onderdeel van Kiwa. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we daarin heel serieus. We werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken.

  En omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

  Enthousiast?

  Wil jij werken in een boeiende en afwisselende functie bij een bedrijf dat flink aan de weg timmert? Stuur dan nu direct je CV en motivatie via de ''Solliciteer'' button.

  Voor functie-inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Chris van der Meijden, 06 - 2219 8267. Wij maken graag kennis met je!

  Acquisitie naar aanleiding van één van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

  Privacy

  Jouw privacy is voor Kiwa erg belangrijk. Kijk hier hoe we met jouw gegevens omgaan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier