Kostendeskundige W Installatietechniek
Kracht Recruitment
Arnhem, NL
19 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Als Kostendeskundige W Installatietechniek voer je de volgende taken uit :

 • Stel je kostprijsbegrotingen op
 • Definieer je een voorontwerp
 • Breng je de technische en financiële risico’s in kaart
 • Ben je dagelijkse bezig met analyseren van klantbehoeften en functionele wensen
 • Denk je mee over het ontwerp van de installaties en de uitwerking van het bestek
 • Werk je nauw samen in een team van engineers en andere projectleiders
 • Functieeisen

  Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een afgeronde technische HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of vergelijkbaar.

  Van een Kostendeskundige W Installatietechniek verwachten wij een resultaatgerichte werkhouding met behoudt van overzicht over al jouw werkzaamheden.

  Je bent creatief, inventief, je werkt zelfstandig en je bent klant- en servicegericht. Jouw commerciële instelling is goed ontwikkeld en jij bent in staat anderen gemakkelijk te overtuigen.

  Bovendien heb je aandacht voor kwaliteit en ben je een echte teamspeler!

  Bedrijfsomschrijving

  Onze relatie is een technische dienstverlener binnen Nederland. Duurzaamheid en innovatie staan voorop. Deze organisatie speelt op verantwoorde wijze in op de vraag naar efficiënte en effectieve toepassingen in de techniek.

  Van grote tot kleine projecten, samen duurzaam ontwikkelen is op het lijf geschreven van deze opdrachtgever. Daarnaast is de bedrijfscultuur zeer open, informeel en nuchter.

  Kenmerkend voor deze organisatie is de ruimschoots aanwezige werkvoorraad. Kortom : een meer dan solide en interessante werkgever.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden je een fulltime dienstverband, een leuke functie en goede ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innovatieve organisatie.

  Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend (bijv. meer dan 30 vrije dagen). Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol.

  Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier