Senior PHP Backend Developer (32 - 40 uur)
Steamz
NL
5 dagen geleden
source : JobBoost.io

Ter uitbreiding van het developers team is Divtag in Drunen op zoek naar een ervaren PHP Developer. Wil jij jouw technische kennis en creativiteit omzetten naar hoogwaardige online oplossingen?

Lijkt het je leuk om te werken in een jong, gezellig en hecht team waarin je de ruimte krijgt om vorm te geven aan jouw eigen ideeën? Lees dan snel verder!

Divtag is een jonge, snelgroeiende en dynamische organisatie die sterke maatwerk online oplossingen maakt voor mooie merken als Panasonic, Rabobank, Rotim en Motorparts-online.

Het ambitieuze, professionele en getalenteerde team van 7 developers ontwikkelt websites, webshops, online en mobiele applicaties.

Daarbij richt Divtag zich met name op de high-end markt voor middelgrote tot grote bedrijven en projecten.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Als Backend developer werk je in een Agile team aan het ontwikkelen van websites en applicaties voor verschillende opdrachtgevers.

Je werkt hierbij nauw samen met de frontend, Divtag product owner, marketing en business intelligence collega’s.

Is jouw ambitie groter dan enkel het uitwerken van code? Dan zit je bij Divtag goed! Een project start je bij voorkeur met het uitdenken van de architectuur.

Hierover breng je vervolgens advies uit aan het projectteam. Geen uitdaging is jou hierin te groot!

Als collega van Divtag krijg je bovendien de kans om een stempel te drukken op het succes van een jonge en innovatieve organisatie.

Er is veel tijd en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je een extra opleiding of cursus volgen? Dat kan! Ook krijg je tijd en ruimte voor out-of-the box thinking.

Heb jij een innovatief concept of venture idee dat je graag zou willen opstarten? Divtag denkt graag met je mee en bouwt dit graag samen met jou uit!

Wat wordt je geboden?

Divtag zoekt een senior back-end developer die een sleutelrol wil komen vervullen in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

Als PHP developer zet je je in voor de kwaliteit en kennis binnen het team en vorm je de rechterhand van de lead developer.

 • Je hebt up-to-date kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw werkveld.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het Laravel framework (als je ervaring hebt met Zend of Symfony dan gaan we ook graag met je in gesprek).
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Ervaring met Scrum, MySQL, Git, en / of Vue.js is een pré.
 • Wat breng je mee?

  Je komt te werken in een hecht en informeel team van betrokken collega’s met passie voor hun werk!

 • Uitdagende functie van 32-40 uur per week met flexibele werktijden en dagen.
 • Goed salaris (€3000 - €4500) afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden : 23 vakantiedagen en compensatie voor pensioen.
 • Bring-your-own device budget (voor als jij liever op je eigen gear werkt).
 • Dagelijkse lunch. (Warme lunch op woensdag, verzorgd door twee geweldige collega’s met culinaire skills en op vrijdag frietdag!)
 • Elk kwartaal een Divtag R&D dag.
 • Inspirerende werkomgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer!
 • Veel tijd en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Extra opleiding of cursus volgen? Dat kan!
 • Mogelijkheid om te gamen en sporten. (Het is geen HealthCity, maar je kunt na een flinke bankdruk sessie wel douchen!) Toffe bedrijfsuitjes.
 • Vrijmibo’s en escalatie borrels! De speciaal biertjes staan al klaar ;-)
 • Ad)venture mogelijkheden!

  Werken bij Divtag betekent tijd en ruimte voor out-of-the box thinking! Heb jij een innovatief concept of idee dat je graag zou willen opstarten?

  Divtag denkt graag met je mee en bouwen samen graag dit met jou uit! Zo hebben jouw Divtag collega’s al de volgende ventures opgericht : Harbor51 en BLL The Label.

  Waar ga je werken?

  Divtag biedt robuuste en veilig gebouwde websites en maatwerk software oplossingen. Met een team van totaal 15 collega’s staat Divtag voor projecten die zich kenmerken door een hoge kwaliteit, heldere coördinatie en het behalen van afgesproken doelen.

  Divtag is onderdeel van MPO Ventures. Samen met deze collega's ontwikkelen en exploiteren zij duurzame online ondernemingen.

  Hieronder vallen verschillende ventures zoals Motorparts-online, Simpul, Harbor51 en Karros.nl.

  Passie voor motoren zit in het DNA van Divtag

  Al sinds de oprichting van Motorparts-online in 2009 ontwikkelt en beheert Divtag de software. Als jij een passie voor motoren hebt, dan zit je hier helemaal op je plek.

  Maar geen nood als dit niet zo is. Divtag collega’s praten namelijk ook graag over andere zaken ;-).

  Kom jij het Divtag team versterken?

  Herken je jezelf in dit profiel, dan zien zijn wij je cv graag tegemoet. We zijn benieuwd wie je bent! Steamz ondersteunt Divtag bij het werving & selectie traject.

  Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via het sollicitatieformulier op de vacaturepagina bij Steamz, voor meer informatie over de vacature en / of organisatie kun je contact opnemen met Hang Do via 06-2471 4823 of hang steamz.nl.

  Nieuwsgierig naar Divtag en MPO Ventures? Klik hier onder voor een impressie!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier