Buddy van Bewoner (vrijwilligerswerk)
Saffier
Den Haag, Nederland
22 uur geleden

Functieomschrijving

Ben jij een mensen-mens ? Klets je graag? Kun je goed luisteren ? En heb je affiniteit met ouderen? Dan ben jij de geschikte kandidaat om als vrijwilliger aan de slag te gaan!

In Nebo wonen ouderen die dagelijks zorg en ondersteuning nodig hebben. Elke week worden er leuke en afwisselende activiteiten aangeboden.

Daarnaast komen de familie en andere mensen uit het netwerk van de bewoner regelmatig langs. Maar daar bovenop zijn we op zoek naar jou!

Jij wordt de persoonlijke buddy van 1 bewoner. Samen bepalen jullie de invulling tijdens jouw aanwezigheid. Uiteraard luisteren we naar jouw interesses en koppelen we je aan iemand waarbij jij goed aansluit.

Sommige bewoners genieten van een stukje wandelen in de buitenlucht, anderen gaan liever creatief met jou aan de slag én dan zijn er ook nog bewoners die simpelweg genieten van een kopje koffie drinken en een goed gesprek.

Dit is de ideale manier om bij te dragen aan het welzijn van ouderen. Het levert jou veel op en het kost je hooguit een uur in de week óf eens in de twee weken.

De dag en het tijdstip waarop je komt bepalen we in goed overleg.

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator Laura Roth via 06 - 100 288 71 of L.Roth saffiergroep.nl

Vereisten

 • Inlevingsvermogen in de beleving van de bewoner.
 • Betrouwbaar in het nakomen van afspraken.
 • Luisteren naar wat de bewoner je verteld.
 • Geduld kunnen opbrengen als het tempo iets lager ligt.
 • Flexibel zijn als de behoefte van de bewoner veranderd.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier