(Senior) Manager Analytics – Public
Deloitte
Amsterdam The Edge
22 uur geleden

What impact will you make?

Dit is de kans om je aan te sluiten bij het Public Sector-team binnen Deloitte Consulting NL, waar je onze publieke klanten en bijbehorende ecosysteem helpt bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen met behulp van data analytics en data gedreven werken.

Overheidsorganisaties zijn bezig met het omarmen van data, digitalisatie en AI. Het kost echter tijd voordat deze digitale transformaties volledig zijn geland binnen organisaties en ook burgers bereiken.

Overheidsorganisaties zien de urgentie om stappen te maken in deze digitale ontwikkelingen en onderzoeken sindsdien mogelijkheden de interactie met burgers en hun interne bedrijfsvoering te verbeteren met behulp van nieuwe data innovaties.

Een sterke analytics-infrastructuur en slagkracht spelen hierin een cruciale rol

Als (Senior) Manager Public Sector bij Analytics & Cognitive werk je in een multidisciplinair team dat zich bezighoudt met een grote diversiteit aan projecten voor ministeries, grote gemeenten, uitvoeringsorganisaties en andere grote overheidsinstellingen.

Jij begrijpt als data analytics professional hoe organisaties in de publieke sector gebruik maken van technologische innovaties en stelt publieke klanten in staat om hun transformatie-ambities van visie tot uitvoering te realiseren.

Je vertaalt de strategie van onze klanten naar een plan waarin data, analyses en algoritmen een centrale rol spelen en adviseert toonaangevende klanten over hoe zij waarde kunnen halen uit de nieuwste technieken op het gebied van data en AI.

Je snapt de complexiteit van de publieke sector en de rol van de politiek hierin. Je bent innovatief en creatief en vertaalt graag proactief marktkennis naar oplossingen.

This is how

Binnen deze rol draag je op verschillende manieren bij aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf binnen de publieke sector

 • Business Developmen t : Ontwikkel en onderhoud contacten met het topmanagement van klanten; draag bij en geef leiding aan het ontwikkelen van proposals, inclusief pricing-strategieën;
 • organiseer business development activiteiten zoals round-tables en het ontwikkelen van point-of-views

  Client Management : Manage dagelijkse interactie met het leiderschap van de klant; begrijp de problematiek en de risicogebieden voor de klant, en draag op basis van ervaring oplossingen en mitigerende acties aan

 • People Development : Geef het goede voorbeeld en coach junior collega’s zodat ze optimaal kunnen presteren en zichzelf kunnen ontwikkelen;
 • draag bij aan het staffing, werving en behoud van personeel

 • Engagement Management : Leid projectteams en draag verantwoordelijkheid voor de planning en budgettering; bepaal structuur en inhoud van deliverables;
 • faciliteer buy-in van topmanagement van de klant voor voorgestelde oplossingen; draag zorg voor het tijdig opleveren van resultaten van hoge kwaliteit

  W)here

  Jouw expertise deel je met zo'n 170 andere collega's in het Analytics & Cognitive-team dat onderdeel is van Deloitte Consulting.

  Ons team levert dienstverlening in advies, strategie en implementatie op het gebied van performance management, business intelligence en andere analytische toepassingen.

  We richten ons op vraagstukken waar meer geavanceerde analyses voor optimalisatie, forecasting of risico schattingen het verschil maken.

  Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

  What we offer

 • naast een vast salaris, deel je bij ons mee in de winst;
 • een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen;
 • vergoeding om een thuiswerkplek in te richten om te zorgen dat je op een ergonomisch verantwoorde manier kunt werken;
 • een 32 of 40-urige werkweek;
 • flexibele werktijden, je deelt je eigen agenda in;
 • 26 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om extra dagen in te kopen;
 • een goede mobiliteitsregeling : een leaseauto met tankpas voor Europa óf de Mobility+ optie óf een bruto cashoptie waarmee je zelf al je vervoer regelt óf een OV-jaarabonnement;
 • een laptop en iPhone die je ook privé mag gebruiken;
 • een goed pensioen waarbij je eigen bijdrage slechts 2% bedraagt;
 • mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenregeling;
 • de mogelijkheid om te profiteren van fiscaal aantrekkelijke zaken, zoals bedrijfsfitness en een fietsplan.
 • What you offer

  Wij zijn op zoek naar een Senior Manager die het business model en de cultuur van overheidsorganisaties kent, die een groot netwerk heeft en relevante analytics en / of technologische (innovatie) kennis heeft.

  Je bent een ambitieus, stressbestendig en enthousiast persoon met een sterke drive om jezelf en anderen om je heen te ontwikkelen.

  Je bent ondernemend, commercieel en inhoudelijk sterk. Maar bovenal wil je het beste resultaat voor de klanten behalen. Hiermee leg je de lat hoog voor jezelf en je collega's en beschik je over de vaardigheden om dit resultaat te bereiken in samenwerking met veel verschillende betrokken stakeholders.

 • minimaal 6 jaar relevante werkervaring binnen consulting, de publieke sector en / of relevante commerciële ervaring (bij voorkeur)
 • Je hebt een breed netwerk binnen de publieke sector en hebt begrip van de huidige trends, uitdagingen en ontwikkelingen in de publieke sector;
 • affiniteit met data, analytics en / of een passie voor algoritmen en AI
 • Je hebt vaardigheden om multidisciplinaire teams aan te sturen en uitstekende capaciteiten op het gebied van people management;
 • in staat om bij klanten met succes resultaten te leveren en je kan periodes van druk aan
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier