Werkvoorbereider
Voort
Eelde, NL
2 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Jegaat aan de slag bij een aannemer in Groningen met projecten in hetnoorden. Er heerst een goede werksfeer en er zijn volop kansen enuitdagingen om jezelf en de organisatie te ontwikkelen en naar eennog hoger niveau te tillen.

Functieomschrijving

Jijgaat als werkvoorbereider meewerken aan zeer verschillendeprojecten! Of het nou gaat om een nieuwe fabriek op het ChemieparkDelfzijl of een opdracht midden in Groningen.

Wordt jij hierenthousiast voor, dan is deze uitdaging wat voor jou. Hier wordende lastige bouwprojecten niet uit de weg gegaan en houden ze vaneen uitdaging.

Als ontwikkelend bouwer hebben ze hierin natuurlijkeen groot voordeel : al onze kennis en kunde wordt vanaf het beginvan het project ingezet.

Zo houden ze samen grip op dezaak.

Functie-eisen

Je bent eenechte regelaar. Je houdt coördineert het uitvoeringstraject enhoudt er van om ook de details in te gaan. Daarnaast beschik jeover een afgeronde opleiding richting bouwkunde en eenrijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden

Voordeze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij onscentraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wijsamen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jijpast. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Ensamen werken we aan jouw ontwikkeling.

Zodat je blijft groeien optechnisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onzeopdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komenen leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaarbij de Voort Academy om aan je ontwikkeling tewerken
 • een opleidingsbudget van €1250,- perjaar zodat je blijft groeien
 • secundairearbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao vande opdrachtgever
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier