Uitvoerder GWW
Or-Quest
Groningen, NL
2 dagen geleden

Voor een gerenommeerde opdrachtgever in de regio Groningen is Or-Quest op zoek naar een Uitvoerder GWW. Ben jij de Gouden Kracht die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

FUNCTIEOMSCHRIJVING Uitvoerder GWW

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor diverse integrale projecten. Je delegeert operationele werkzaamheden, geeft leiding aan medewerkers en stuurt deze aan waar nodig.

De uitvoeringswerkzaamheden dienen conform de van te voren vastgestelde richtlijnen worden uitgevoerd. Je zorgt voor het tijdig afroepen van materialen en daarnaast voor een tijdige aan-

en afvoer van al het benodigde materieel en materiaal / afval. Je signaleert meer- en / of minder werk en dit rapporteer je aan de projectleider.

Je geeft leiding aan medewerkers en instrueert onderaannemers. Daarnaast houd je contact houden met de opdrachtgever over de start, voortgang en het afronden van projecten.

Ook de administratieve werkzaamheden van het project handel je af. Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer direct bij Elroy.

FUNCTIE-EISEN :

 • HBO Civiele Techniek;
 • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met UAV-GC;
 • Praktische ervaring in de uitvoering van GWW projecten;
 • Leidinggevende capaciteiten, kostenbewust, daadkrachtig en oplossingsgerichtheid.
 • WIJ BIEDEN

  Naast uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de kans om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

  Dit kan door het volgen van diverse trainingen in onze eigen Or-Quest Academy. In deze trainingen staat vooral je persoonlijke ontwikkeling centraal .

  Over Or-Quest

  Or-Quest detacheert ambitieuze en gedreven professionals binnen organisaties in de wereld van de bouw, infra en techniek.

  We werken met een jong en ambitieus team. We doen waar we goed in zijn én wat we leuk vinden : mensen met elkaar verbinden en talent samenbrengen op aansprekende projecten! Dat dit zijn vruchten afwerpt, blijkt uit een groeiend netwerk van tevreden opdrachtgevers en professionals waar wij ontzettend trots op zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier