Gezocht: monteur en assemblagemedewerker
Randstad
Sittard, NL
21 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Gezocht : monteurs en assemblagemedewerkers

Jij bent op zoek naar een uitdagende baan in de techniek als monteur of assemblagemedewerker. Maar bij het zoeken zie je door de bomen het bos niet meer.

Herkenbaar? Vertel mij wat jij zoekt en ik zoek de bedrijven die passen bij jou!

Mijn naam is Manja Geurts, ik ben senior recruiter bij Randstad Techniek.

Ik heb een passie en natuurlijke nieuwsgierigheid naar mensen in combinatie met hun werk, tel daar technische kennis en interesse bij op en je krijgt mij! .

In de 10 jaar waarin werkzaam ben als technisch recruiter heb ik een groot netwerk aan grote en kleinere klanten kunnen opbouwen (bijvoorbeeld VDL, NTS, Philips, en nog vele anderen).

Als recruiter vind ik het belangrijk om te werken vanuit jouw baanwensen en ambities. Samen vinden wij een werkplek dat past bij jou.

Of het nou gaat om tijdelijk werk, een vaste baan, binnendienst of buitendienst. Samen vinden wij iets dat past bij jou.

Heb je al een baan, maar ben je toe aan de volgende stap? Ik denk dan graag met je mee in wat je kunt, wat je in je hebt en welke nieuwe stap in je carrière past bij jou.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die ik je kan bieden? Ik vertel je er graag meer over.

Bellen of appen kan op 06-53282656. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie. Maar uiteraard mag je me ook mailen met je CV en / of vragen op talent nl.randstad.com.

Wil je liever in de metaal-, proces of bouwindustrie werken?

Geen probleem.

Mail me dan je CV en wensen op talent nl.randstad.com en ik zorg ervoor dat je door een expert binnen jouw vakgebied gebeld word.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier