Stage of afstudeeropdracht – Financieel
Kaemingk
Aalten, NL
8 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht op financieel vlak? Zie jij stage lopen als meer dan een verplicht onderdeel van je studie en wil je een serieuze basis leggen voor je loopbaan?

Dan is deze stage misschien iets voor jou.

Op onze financiële afdeling hebben wij ruimte voor een stageplek of afstudeerdopdracht. Tijdens deze stage ligt de focus op de administratieve organisatie : jij brengt alle processen op de financiële afdeling in kaart en vergelijkt de werkwijze met de theorie.

Indien mogelijk doe je enkele aanbevelingen.

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en proactieve student die onze afdeling financieel wil komen versterken vanaf januari 2019.

De stage of afstudeeropdracht wordt passend gemaakt aan de wensen / eisen van je opleiding.

Wat verwachten we van jou?

 • Je volgt een HBO opleiding richting financieel
 • Je ben flexibel, leergierig, resultaatgericht, zelfstandig en kritisch
 • Enthousiasme en zin om te leren van ervaren collega’s
 • Wat mag je van ons verwachten?

  Je gaat stagelopen in een enthousiast team en maakt onderdeel uit van een dynamische en groeiende organisatie. Wij stimuleren en ondersteunen jou bij het behalen van jouw leerdoelen en staan open voor eigen initiatieven.

  Daarnaast ontvang jij een passende stagevergoeding.

  Let op : Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij Kaemingk ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier