Accountmanager
CARRIERE-Uitzendbureau
Den Haag, Zuid-Holland, nl
9 dagen geleden
source : Jobbird

Als accountmanager ga je een essentiële rol spelen binnen de organisatie. Eigenlijk draait alles binnen deze job maar om één ding : het genereren van sales binnen het segment mkb-

groot en het beheren van je (nieuwe) relaties. Een goed geoliede samenwerking met het Operations Team neemt daarbij een prominente rol in.

We zoeken daarom niet zomaar een accountmanager, maar een ervaren ambitieuze man of vrouw, die zijn of haar visie en ervaring gericht weet in te zetten om externe netwerken op te bouwen.

En die ook optimaal weet uit te nutten. Met als ultiem hoofddoel : duurzame groei in omzet en marge. Je rapporteert aan de Sales Manager.

Functie-eisen

 • Je signaleert verkoopkansen door het identificeren van prospects;
 • Je verkoopt energie (gas en elektriciteit) en energiegerelateerde producten en diensten aan nieuwe én bestaande relaties;
 • Je (her)onderhandelt verkoopcontracten, met als doel de winstgevendheid te verhogen en risico’s te minimaliseren;
 • Een goede band met onze relaties is van essentieel belang. Jij gaat alle relaties daarom gerichte ondersteuning en informatie bieden.

 • Ook bied je hen proactief aanlokkelijke mogelijkheden en oplossingen aan;
 • Je onderhoudt contact met tussenpersonen en adviseurs;
 • Je ondersteunt het verkoopteam bij het opzetten van marketingdocumentatie;
 • En natuurlijk werk je nauw samen met het Operations Team, zodat backoffice en jij samen de overstap en het verdere contact met de klanten perfect kunnen laten verlopen.

  Functieprofiel :

  Je bent onze ideale kandidaat als je aantoonbaar beschikt over uitstekende commerciële en onderhandelingsvaardigheden en een bewezen succesvol trackrecord hebt in verkoop.

  Geen beginner dus, maar iemand die gepokt en gemazeld is als accountmanager en zijn of haar strepen heeft verdiend. Klantgericht werken zit je dus in de genen en je bent een geboren relatiemanager met de nodige overtuigingskracht en probleemoplossend vermogen.

  En waar we ook heel blij van worden? Wanneer je resultaatgericht en gestructureerd werkt en in staat bent om prioriteiten te stellen.

  Je hebt geen duwtje in de rug nodig van een ander om initiatieven te nemen en werkt accuraat en proactief. Ook cijfermatig en communicatief ben je erg sterk.

  Wat vragen we?

 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in sales;
 • Bij voorkeur saleservaring in de zakelijke dienstverlening;
 • Afgeronde HBO- / WO-opleiding;
 • Ervaring met het opstellen van sales- en marketingplannen, kwalitatief hoogwaardige offertes en contracten;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

  Arbeidsvoorwaarden

  Onze opdrachtgever biedt je niet alleen een mooie, uitdagende job, maar ook een zeer aantrekkelijk arbeidspakket binnen een internationale organisatie.

  De salarissen zijn concurrerend en hij biedt een breed scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden. En als dat nog niet genoeg overtuigend is : gekoppeld aan je professionele ontwikkeling biedt deze energieleverancier je opwindende carrièremogelijkheden binnen de Nederlandse organisatie of (als je dat wilt) internationaal binnen de totale onderneming.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier