Assistent Filiaalmanager
HEMA
Zuid Holland, Netherlands
21 dagen geleden

Onze winkels moeten er de hele dag tip-top uitzien. Je zorgt ervoor dat de winkel er vol en aantrekkelijk uitziet, adviseert klanten en rekent de aankopen af.

Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Mede dankzij jou ziet de winkel er altijd uitnodigend uit.

Wij bieden je een goed salaris en een leuke werkomgeving met gezellige collega’s.

Samen met de andere leidinggevenden geef je leiding aan verkoopmedewerkers en ben je medeverantwoordelijk voor een goed functionerende winkel.

Je stuurt verschillende werkprocessen aan zoals het verkoop-, service en aanvulproces.

Zijn de bestellingen in orde? Ziet het winkelbeeld van de winkel er goed uit? Weet iedere medewerker wat er van hem / haar verwacht wordt?

Zit het goed met de veiligheid van klanten en medewerkers? Je werk is een mix van mensen en goederen.

Functie-eisen :

 • je bent enthousiast, proactief en hebt commercieel inzicht;
 • je bent goed in het aansturen en coachen van mensen;
 • je bent gespitst op kansen en verbeteringen;
 • je bent ambitieus en wilt graag doorgroeien;
 • je bent flexibel inzetbaar op wisselende tijden en beschikbaar van maandag tot en met zondag, de koopavond is gewenst;
 • je hebt minimaal mbo 4 werk- en denkniveau;
 • je bent woonachting binnen een straal van 20 km;
 • Afhankelijk van je ervaring en opleidingsniveau zullen wij samen met jou de juiste instroomfunctie bepalen en heb je de mogelijkheid om door te groeien naar filiaalmanager.

  Wat hebben we je jou te bieden? Bevlogenheid zit bij alle HEMA medewerkers : van filiaal tot hoofdkantoor, van bakker tot designer.

  Kleur geven aan wat je doet, plezier hebben in je werk, een bijdrage leveren aan een prachtig typische Nederlands merk en een internationale organisatie.

  Samen successen vieren. Dat is werken bij HEMA.

  Bij HEMA zetten we onze klant op nummer 1. Maar daarnaast hebben we nog meer kernwaarden. Zo winnen we samen, houden we ons aan afspraak is afspraak’, houden we het eenvoudig en leveren we altijd kwaliteit.

  En uiteraard : elke cent telt.

  HEMA maakt gewoon bijzonder Al generaties lang maken wij het dagelijks leven van onze klanten leuker en makkelijker. Zonder dat ze daar veel voor hoeven te betalen.

  We vinden namelijk dat goede kwaliteit en een verrassend design voor iedereen betaalbaar moet zijn. We zijn trots op onze 30.

  000 eigen producten en diensten en stralen dat uit met 11.000 medewerkers in 680 winkels in 7 landen.

  Enthousiast en reageren? Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek.

  Voor vragen over deze vacature kun je gerust mailen naar charlaine.van.schendel hema.nl

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier