Procesoperator B
Randstad
Terneuzen, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Wij zoeken procesoperators, die graag meegroeien met onze opdrachtgever.

Onze opdrachtgever is wereldleider in hernieuwbare brandstoffen. Zij zijn voortdurend aan het testen om steeds meer afvalstromen als grondstoffen te kunnen gebruiken.

Als onderdeel van hun groeiambitie hebben zij onlangs een bestaande fabriek in Sluiskil (Terneuzen) overgenomen waar afvalstromen tot grondstoffen zullen worden (voor)bewerkt, zodat die gebruikt kunnen worden in de raffinaderijen van de opdrachtgever op de Maasvlakte.

De fabriek in Sluiskil is operationeel gemaakt en aangepast aan het doel van de klant.

In deze fabriek staat nu een enthousiast en getraind team van o.a. proces operators klaar om de fabriek te gaan draaien.

Ben jij een enthousiaste proces operator en wil je niet alleen werken aan de ontwikkeling van innovatieve en duurzame producten, maar ook aan je eigen ontwikkeling?

Dan is dit je kans om te werken in een succesvolle, groeiende en duurzame organisatie waar je je steentje bij kunt dragen aan het verbeteren van ons milieu!

Als procesoperator werk je in het Operations team afwisselend in het veld of als paneloperator vanuit de controlekamer. In een laboratorium meet je de kwaliteit en de samenstelling van de grondstoffen en voer je analyses uit op o.

a. de eindproducten. Een Maintenance team is verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van dagelijks en gespecialiseerd onderhoud.

Wij zijn op zoek naar proces operators zoals jij, indien je :

 • je verantwoordelijk voelt voor veiligheid, milieu, gezondheid, kwaliteit en de bedrijfsresultaten;
 • van aanpakken houdt, gecombineerd met een zelfstandig denk- en inschattingsvermogen;
 • graag een breed en gevarieerd takenpakket verricht, van reguliere operator taken tot het maken van analyses en het uitvoeren van klein onderhoud;
 • een professionele en flexibele teamspeler bent die goed kan functioneren in een compact team;
 • steeds bereid bent te werken aan je persoonlijke ontwikkeling;
 • MBO opgeleid bent in richting procestechniek, automatisering, elektronica, elektriciteit, mechanica, werktuigkunde en / of VAPRO B;
 • je bij voorkeur beschikt over kennis van gespecialiseerde methoden, technieken en (automatiserings-) processen binnen de Petrochemie, en deze kennis kan vertalen naar praktische toepassingen.
 • Wij beloven jou een positieve teamspirit, professionaliteit, continue ontwikkeling, een innovatief product en een gezond bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden.

  Ben jij die betrokken collega die wij hierboven omschrijven? Stuur dan jouw curriculum vitae & sollicitatiebrief naar : manon.

  riphagen nl.randstad.com. Een assessment en een referentiecheck zullen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

  Voor meer informatie over het bedrijf kun je contact met ons opnemen op 0118-680060 of 0621575528 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier