Onderwijsassistent regio Zwolle
DIT IS WIJS
Zwolle, Nederland
1 dag geleden

Ben jij klaar met je opleiding onderwijsassistent en wil jij graag aan het werk? Dan zoek ik jou! Draai jij je handen er niet voor om als je alleen voor de klas moet staan, vind je het heerlijk om al je ideeën te delen en je enthousiasme over te brengen aan de kinderen.

Solliciteer dan nu. Lisette, onderwijsassistent aan het woord : "Via DIT IS WIJS werk ik nu al ruim een half jaar op een school als onderwijsassistent.

Ik had hiervoor alleen nog maar ervaring hierin opgedaan binnen mijn stages. Mijn recruiter heeft goed gezien wat voor school en team bij mij past en waar ik mijn kwaliteiten goed kwijt kan.

Zonder haar was ik niet op deze school terecht gekomen. Ik ben heel blij dat ik door DIT IS WIJS mijn plek heb gevonden!" Je bent in het bezit van een onderwijsassistent-

diploma Je zoekt een leuke fulltime of parttime baan in de regio van Zwolle Je kunt zelfstandig voor de klas staan Je geeft duidelijke kaders waarbinnen leerlingen op een voor hen passende manier kunnen leren en groeien Wat biedt DIT IS WIJS jou?

 • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks; Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
 • Kans op een vast contract; Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag); Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School.

  DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.

  Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht.

  We kunnen nog veel meer vertellen over DIT IS WIJS maar het volgende filmpje laat zien wie wij zijn : Na een eerste screening op basis van cv en motivatiebrief krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking.

  Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

  Heb je nog vragen over deze vacature als Onderwijsassistent? Neem dan contact op met Daniëlle via 035-2050035 of mail naar daniellesmit ditiswijs.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier