Schoonmaker
Tempo-Team
Medemblik, NL
11 dagen geleden

Bij Pall Life Sciences worden verschillende producten gemaakt die bijdragen aan een medisch gezonde wereld! Bij deze gave werkgever is er ruimte voor een schoonmaker! Wil jij als schoonmaker meehelpen aan het belangrijke proces om de productieomgeving steriel te houden?

Wil je direct met ons in contact komen? Onderaan de pagina vind je ons WhatsApp nummer!

Als schoonmaker bij Pall Life Sciences zal jij volgens bepaalde richtlijnen en procedures het gehele bedrijf onderhouden.

Het kan ook zijn dat je een cleanroom zal schoonmaken. Een cleanroom is een zeer steriele ruimte waar producten voor ziekenhuizen worden geassembleerd.

Het is dus zeer belangrijk dat je grondig te werk gaat! Je draagt dan ook een speciale kleding zodra je een cleanroom betreedt.

Dit krijg jij van ons

 • Een mooi salaris van €9,43 bruto per uur boven 22 jaar en ouder;
 • Een toeslag van 30% over elk uur op zaterdag;
 • Flexibiliteit om je baan te combineren met een studie of je gezin;
 • Reiskosten tot maximaal €6,- euro per dag;
 • Een baan met mogelijkheden tot het krijgen van een vast contract!
 • Wie jij bent

 • De Nederlandse taal beheers je goed;
 • Je bent op zaterdag beschikbaar tussen 07 : 00 en 16 : 00 uur;
 • Doordeweeks ben je beschikbaar op oproepbasis. Denk aan invalwerk bij zieken;
 • Je hebt een eigen auto buiten Medemblik;
 • Herken jij je in deze functie? Gaaf, dan kan ik je wellicht binnenkort op gesprek laten komen! Laat jouw gegevens achter via de button hieronder.

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! Je mag ook bellen naar 088-1269935 of mailen naar WhatsApp je liever met ons?

  Dat kan, onze WhatsApp nummer is 06-16003387.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier