Lease Consultant
Careertrotter
Maastricht, NL
1 dag geleden

Heb jij een passie voor sales en accountmanagement en ben je op zoek naar een uitstekend salaris? Dan hebben wij een geweldige baan voor jou, als lease consultant in Maastricht! Voor onze opdrachtgever zoeken wij een kandidaat die bekend is met sales / account management.

We kunnen alvast vermelden dat er geen cold calling gedaan hoeft te worden. Je basissalaris bedraagt €25.000 bruto per jaar, maar dankzij het ongelimiteerde bonussysteem kan dit zo oplopen naar €40.

000 tot €50.000 bruto per jaar!

Wat ga je doen in deze baan?

Als Nederlandstalige lease consultant ga jij je bezighouden met bestaande klanten om hun contracten te vernieuwen. Er is geen cold calling bij deze vacature, het is puur jouw taak om ervoor te zorgen dat de bestaande klanten opnieuw voor jou kiezen.

Hierbij streef je ernaar om de beste voorwaarden te verkopen.

Voor wie zul je werken?

Onze klant is een grote speler op het gebied van zakelijke dienstverlening, met meer dan 15 jaar praktijkervaring. Ze hebben kantoren in meerdere landen, en werken in meer dan 10 verschillende talen.

Dit is dus een echte multinational, en momenteel zijn zij op zoek naar een Nederlandstalige lease consultant met een passie voor sales / account management om hun team in Maastricht uit te breiden.

Waar zul je gaan werken?

Onze opdrachtgever heeft een prachtig kantoor vlakbij het centrum van Maastricht. Je komt te werken in een multinationale omgeving.

Onze opdrachtgever heeft veel oog voor persoonlijke groei binnen account management en sales. Naast een goed salaris zijn hier voldoende mogelijkheden voor interne groei!

Interview en salaris

De interview procedure voor deze sales functie als lease consultant bestaat uit drie delen. Je hebt eerst een interview met de HR manager, daarna met de lijnmanager, tot slot een interview met de sales manager van het lokale kantoor.

Het basis salaris is €25.000 bruto per jaar, maar dankzij het ongelimiteerde bonussysteem kan dit zo oplopen tot €40.000 of €50.

000 bij uitstekende prestaties.

Zie jij het wel zitten om te gaan werken als lease consultant? Reageer dan vandaag nog op deze vacature!

Functie-eisen :

Een uitstekend niveau in gesproken en geschreven Engels en Nederlands.

Een passie voor verkopen.

Enige ervaring in sales / account management en het werken met CRM systemen.

Een extraverte en proactieve persoonlijkheid.

Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Bedrijfsomschrijving :

Careertrotter is een jong, vernieuwend en sociaal meertalig recruitment bureau. Onze dromen, ambities en harten zijn groot! Met onze recruitment diensten helpen we industrieleiders over de hele wereld : het is onze taak om hen te ondersteunen bij het vinden van de beste Nederlandstalige werknemers.

Aan de andere kant helpen we Nederlandstalige werkzoekenden bij het vinden van de perfecte baan in het buitenland. Wil jij werken in het buitenland?

Laat ons je daarbij helpen - gratis en voor niets! Het Careertrotter team bestaat uit een unieke groep internationale mensen uit verschillende EU-

landen, die allemaal in het buitenland hebben gestudeerd of gewerkt, en dat nu nog steeds doen! Ooit droomden we allemaal van een baan in het buitenland, en met onze persoonlijke ervaringen helpen we jou graag om diezelfde droom te verwezenlijken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier