Automonteur | Operator | Dordrecht
Recruitnow
Rotterdam, Nederland
9 dagen geleden

Ervaring als automonteur of autotechnicus en inmiddels toe aan een nieuwe stap? Als automonteur onderdelen vervangen, storingen opgelost en verholpen en kapotte onderdelen gerepareerd?

Dan kan je aan de slag als operator in Dordrecht! Een operator in Dordrecht voert werkzaamheden uit als machines instellen en bijstellen, storingen oplossen en processen beheren.

Vergelijkbare werkzaamheden van een automonteur, maar dan tien keer zo groot! Jij bent een automonteur welke : - In het bezit is van een MBO diploma-

Toe is aan een nieuwe uitdaging- Beschikt over een hoog veiligheidsbewustzijn- Woonachtig is in de omgeving Dordrecht- Beschikt over eigen vervoer Als operator in Dordrecht verdien je tussen de €2.

100 en €2.700 bruto, exclusief ploegentoeslag tussen de 11% en 31%. Je krijgt een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer en werkt gemiddeld tussen de 33,6 en 40 uur per week.

Je krijgt de kans een heftruck en VCA te behalen en in sommige gevallen zelfs een opleiding tot operator. Ben jij een automonteur welke interesse heeft in het werk als operator in Dordrecht?

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Mail naar Dennis.Leenderts owtd.nlof bel / WhatsApp op 06-36 50 87 09 ! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier