Junior Belastingadviseur
Personato werving en selectie
Helmond, NL
1 dag geleden

Ontwikkeling, passie en vaktechniek zijn de kernwoorden van deze vacature als junior belastingadviseur. Er is enorm veel ontwikkeling in de branche en jij wil hier als junior belastingadviseur natuurlijk alles van weten.

Als junior belastingadviseur krijg je dan ook alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als inhoudelijk.

Door de diverse klanten en bedrijfstakken heb jij een afwisselende en dynamische baan, en dat maakt jouw vak als belastingadviseur zo leuk!

Functieeisen

Voor deze functie is Personato op zoek naar kandidaten met onderstaand profiel :

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO of Universiteit richting Fiscaal Recht of Fiscale Economie of (bijna) afgestudeerd;
 • Je werkt graag in teamverband en bent erg flexibel;
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent goed in staat om te werken met ICT en alles uit de behorende vaktechnische applicaties te halen;
 • Woonachtig in de omgeving Helmond ;
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring binnen het fiscale vakgebied maar dit is zeker niet verplicht.
 • Bedrijfsomschrijving

  Passie, ondernemend en innovatie, dat zijn de kernwoorden die helemaal tot zijn recht komen bij deze groeiende organisatie.

  Vanuit twee vestigingen in Brabant zijn in totaal 50 medewerkers dagelijks met passie werkzaam zowel internationaal als nationaal op het gebied van accountancy, fiscaliteit, administratie personeel & organisatie en salarisadministratie.

  Door de persoonlijke benadering in een klein team kun jij als generalist / allround belastingadviseur jezelf ontwikkelen.

  Alle 50 medewerkers zijn allemaal gepassioneerd met het vak bezig, ondanks het harde werken is er altijd ruimte om elkaar verder te helpen of de spiegel voor te houden om van elkaar te leren.

  De cultuur is te omschrijven als warm, betrokken en slagvaardig. De kracht van dit kantoor is een praktische benadering van de hoeveelheid wet-

  en regelgeving. Wekelijks zit het gehele team samen waar ze hun werk analyseren, knelpunten bespreken waar je volop de mogelijkheid krijgt om mee te denken in de business.

  Arbeidsvoorwaarden

  Salarisindicatie is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De standaard voorwaarden zijn vanzelfsprekend marktconform.

  Daarnaast krijg je ruime opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden doordat er ook een goede studieregeling wordt aangeboden.

  Hard werken is belangrijk maar ontspanning ook, er is dan ook een goede balans tussen werk, studie en vrije tijd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier