Autoschadetechnicus - AST-er
Jobmotive
Nijmegen, Gelderland, nl
4 dagen geleden
source : Jobbird

Beheers jij de techniek? Als Autoschadetechnicus (AST-er) bij ABS Autoherstel Zuid Nijmegen heb je als hoofdtaak het herstellen van carrosserieschades en uiteenlopende complexere voertuigsystemen.

Je verricht snel en vakkundig de juiste handelingen en past de technieken toe die hiervoor nodig zijn.

Jouw dag bij Autoherstel Zuid Nijmegen

Je start de dag samen met je collega’s met een kop koffie en neemt door wat er die dag gaat komen. Er staat een auto met schade aan de bumper.

Je demonteert en repareert de bumper en zorgt ervoor dat het spatbord wordt uitgedeukt. De volgende auto is dusdanig beschadigd, dat ook de elektronica storingen vertoond.

Jij bent de expert op gebied van voertuigsystemen en zorgt voor de juiste diagnose en verricht metingen om het probleem te verhelpen, zodat onze klant als je klaar bent weer veilig de weg op kan.

Als Autoschadetechnicus bij Autoherstel Zuid Nijmegen beschik je over een afgeronde MBO opleiding niveau 3 of 4. Enige jaren werkervaring in de autobranche is een pré.

Je bent een sociale teamplayer, steekt graag de handen uit de mouwen en je gaat creatief en oplossingsgericht te werk. Daarnaast ben je uiteraard secuur en staat kwaliteit hoog bij je in het vaandel.

Je bent fulltime beschikbaar.

Autoherstel Zuid is de schadehersteldivisie van Oostendorp Autogroep. Met vestigingen in Den Bosch, Nijmegen, Oss en Uden is Autoherstel Zuid lid van de keten ABS Autoherstel.

Dat is een landelijke schadeherstelketen met 79 vestigingen die werkt voor vele landelijke opdrachtgevers. Ook behoren vier GlasGarage vestigingen tot de Autoherstel Zuid.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laurens Bos via telefoonnummer 06-53597560. Herken jij je in dit profiel en wil je graag aan de slag in een groeiende organisatie met een hecht team?

Stuur dan een mail naar Klik op de solliciteer-button om te solliciteren t.a.v. Shirley Duinkerken, afdeling P&O of bel met de afdeling via telefoonnummer 088-

2420305. Een check op zoekmachines en social media kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier