Maintenace & Project Engineer
Pro Industry HQ
Roosendaal, NL
6 dagen geleden
source : Jobbird

Jij krijgt hier als engineer veel verantwoordelijkheid omdat jij het machinepark gaat verbeteren. Een zeer uitdagende baan met verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Je komt met een mooi salaris direct op contract bij de opdrachtgever. Meer weten over deze functie? Lees dan snel verder.&

Jij gaat meedenken aan de verbetering van de installaties die gebruikt worden bij dit bedrijf. Het onderhoudssysteem ga jij beheren en efficiënter inzetten.

Hierbij verzamel de de performance data die uit jouw onderzoeken komen. Wanneer jij een verbetering in het proces ziet, ga je deze uitwerken en implementeren.

Daarnaast coördineer en plan je jouw projecten en je houdt rekening met het budget. Iedere dag is er weer een andere uitdaging.&

Vaardigheden&

Om hier aan de slag te kunnen als engineer neem jij een afgeronde technische hbo opleiding mee. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring opgedaan als engineer en je spreek goed Engels.

Je bent bekend met onderhoudssystemen en industriële automatisering.&

Wat wij bieden& &

De volgende arbeidsvoorwaarden krijg je terug voor deze uitdagende functie : &

 • een brutomaandsalaris tussen de € 3500,- en € 5000,-;&
 • voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;&
 • je krijgt voldoende uitdaging binnen een modern bedrijf;&
 • je komt direct in dienst bij de opdrachtgever!&
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier