.NET Developer
Cooder X Etesian IT Consulting
Amsterdam, Netherlands
17 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat kan je?.NETHBO, WO denkniveauJunior, Medior, Senior werkniveau0-2, 2-5, 5-10, 10+ jaar werkervaringNederlands sprekend Wat krijg je?

Consultancy€ 2000 - € 5000 bruto per maandFlexibele werktijdenLease autoTankpasMobielLaptop13e maandPensioenNetto onkostenvergoeding Wat doe je?

Minimaal een 32-urige werkweekSamenwerken met 0-10 collega'sJe werkt samen met IT, SalesFocus op B2BJe werkt voornamelijk met De vacatureIn deze diverse functie als .

Net Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de innovatie, realisatie en het beheer van de complexe informatiesystemen voor een van onze leuke klanten.

Als developer achterhaal je proactief de behoeften en wensen van de gebruikers binnen de organisatie. Deze vertaal je naar functionele en technische ontwerpen, afhankelijk van de omvang van het project.

Vervolgens realiseer, programmeer en test je je oplossingen, om daarna samen met je klant te bespreken of het gewenste resultaat bereikt is.

Functie eisenEen relevant diploma heeft op minimaal HBO niveau;Minimaal twee jaar relevante werkervaring heeft;Bij voorkeur C#, ASP.

NET en MVC beheerst;Analytisch onderlegd is en gedreven is om te blijven leren;Goede communicatieve vaardigheden heeft;Ervaring met JQuery, AngularJs en / of .Net Core zijn sterke pré's

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier