Visual Schapombouwer A-merken Utrecht voor o.a. Jumbo& Xenos& Mars.
CPM
Zuid-holland, Nederland
6 dagen geleden

Lijkt het je heerlijk om onderweg te zijn en voor perfect ingerichte winkels te zorgen? Als Schapombouwer zorg je voor een optimale presentatie van diverse A-

merken. Lees snel verder! Wij bieden je o.a. een salaris afhankelijk van je leeftijd (tot 21 jaar € 9,44, vanaf 22 jaar € 11,11), reiskostenvergoeding, diverse trainingen en doorgroeimogelijkheden binnen de grote merken waarvoor je werkt.

Solliciteer! Werklocatie : regio Utrecht Schapombouwer : Nieuw seizoen : nieuw schappenplan! Gaaf om alles weer strak en overzichtelijk in te richten.

Laat dat maar aan mij over!’Wat doe je dan precies? Nadat je de opdracht, route en locaties van de winkels hebt ontvangen ga je op pad.

 • Je bent verantwoordelijk voor de presentatie van het schap volgens schappenplan; Je zorgt voor heldere communicatie naar je contactpersoon in de supermarkt;
 • Jouw resultaten invoeren in de app, denk hierbij aan foto’s van jouw resultaten etc.Het kan hierbij gaan om een hele winkel die je met een heel team opnieuw inricht óf je gaat één gericht schap ombouwen om de positionering van dat merk te optimaliseren.

  Denk hierbij aan de Jumbo, Xenos, Blokker of aan merken als Vrumona, Heineken, Nutricia, P&G, Mars, etc. Het bezit van een rijbewijs is dus een pré.

 • Wat bieden wij?Flexibele werktijden, afwisselende werkplekken / werkzaamheden, in een gemotiveerd team. Vast of flexibel en altijd in overleg! Andere voordelen : Salaris afhankelijk van je leeftijd;
 • tot 21 jaar € 9,44, vanaf 21 jaar €11,11 per uur (incl. vakantiegeld); Flexibiliteit in de planning. Je bepaalt zelf welke dagen je wilt werken;
 • 0-uren contract; 100% reiskostenvergoeding of wij regelen een huurauto voor je (voor de duur van een project); Diverse trainingen, reiskosten worden vergoed;
 • Kans op doorgroeimogelijkheden binnen de grote merken waarvoor je werkt; Zeer flexibel en afwisselend in werkzaamheden, je kan verschillende functies combineren;
 • Een gezellig team en de jaarlijkse uitjes van CPM.Afwisseling? Als jij bent opgeleid tot schapombouwer of al ervaring hebt in het supermarktkanaal, zijn er ook diverse merchandise opdrachten beschikbaar!Solliciteren?

  Dat kan direct via de site! Nadat wij jouw cv hebben ontvangen nemen wij graag telefonisch contact met je op. Daarna volgt er eventueel een kennismakingsgesprek.

  Het contract ontvang je daarna digitaal en je bent klaar om te gaan!Heb je vragen, stuur deze naar cpm thenextcrowd.com.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier