Medior C# ontwikkelaar met affiniteit met de autobranche
PHIND
Rotterdam, Zuid Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monster

Bedrijfsinfo Voor een van onze businesspartners ben ik momenteel op zoek naar een ervaren medior ontwikkelaar met ruime ervaring in C# en webservices.

De organisatie heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de autobranche. Zij focussen zich op voornamelijk op de aftersales.

Denk hierbij aan het ontwikkelen van platformen voor dealers en schademaatschappijen. De organisatie telt momenteel 25 werknemers waarvan er 7 werkzaam zijn op de ontwikkelafdeling.

Binnen deze organisatie heerst een zeer informele sfeer, zo zijn er jaarlijks uitjes naar het buitenland waar de sfeer heerst van een vriendenweekend’.

Naast deze leuke uitjes kom je te werken in een jong team in een zeer platte en hechte organisatie. Functie-omschrijving Binnen deze rol van medior ontwikkelaar ben je samen met 7 mede ontwikkelaars te werk in een zeer complexe omgeving.

Het team is zeer divers opgebouwd uit 2 senioren, 4 medioren en 1 junior. Jij als medior ontwikkelaar zal de 8 e ontwikkelaar worden, die het mogelijk maakt om in de nabije toekomst in 2 scrum teams te gaan opereren.

De rol bestaat uit twee grote onderdelen, zo ga je te werk in teamverband waarbij je verantwoordelijk bent voor de webforms.

Anderzijds ga je nieuwe software ontwikkelen en voeg je nieuwe features toe. De technieken die hiervoor gebruikt worden zijn voornamelijk C#, , MVC, Javascript, HTML5.

Het zwaartepunt binnen deze rol ligt voornamelijk op de back end. Als ontwikkelaar krijg je de vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen, dit wordt ondersteund door Microsoft certificeringen die je kan behalen om jezelf naar een hoger niveau te tillen.

Als persoon ben je iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan fungeren die worden ondersteund door jouw goede communicatie skills.

In deze rol ervaar je wat echte teamplay is! Eisen Afgeronde HBO / WO opleiding Min 3 jaar ervaring met C# (ASP).NET Ervaring met Webforms Goede beheersing van Nederlands taal.

Affiniteit met de automotive branche Sociaal Zelfstandig en een teamplayer Aanbod 40 uur €3000 €4000 Riante pensioensregeling 25 vakantiedagen Doorgroeimogelijkheden + studiemogelijkheden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier