Woningvoorraad verduurzamen als Maatvoerder
Buro De Haan Maatvoering
Staphorst, NL
1 dag geleden

Wil jij graag je steentje bijdragen aan onder andere de grootschalige verduurzaming van woningen, door de renovatie slimmer voor te bereiden en vind je het leuk om te werken bij een organisatie waar innovatie de fundering van het bedrijf vormt?

Dan willen wij graag kennismaken!

De afdeling Maatvoering van Buro de Haan streeft een helder doel na : alles moet passen. Om dat te verwezenlijken krijg je als maatvoerder de beschikking over de meest moderne apparatuur, zoals drones en Trimple SX12 Scanning Total Stations en werk je veel op locatie.

Door het maken van een scan maak je een 3D model van een bestaand gebouw voor renovatiedoeleinden of zet je referentiepunten uit voor nieuwbouw.

Concreet ben je bezig het uitvoeren van metingen, scans, waterpassing, monitoring en ook het uitzetten van werken.

Naast je werk op locatie vind je het leuk om actief mee te denken over hoe we het product maatvoering beter kunnen maken.

Jee denkt hierbij vanuit de behoefte van de opdrachtgever. Dit alles doe je samen met je collega’s. Complexe maatvoering projecten uitvoeren zijn voor jou een leuke uitdaging.

Buro de Haan

Alles wat wij doen bij Buro De Haan doen wij vanuit onze missie : Beter Bouwen. Samen met een team van gedreven specialisten, een doe cultuur en kwaliteit en passie als uitganspunten streven wij naar maximale efficiënte in elke stap van het bouwproces.

Wij doen dit met een unieke combinatie van innovatieve bouwtechnieken, intelligentie en automatisering. Wij doen dit, omdat wij vinden dat deze dingen nodig zijn om de bouwbranche te innoveren, maar misschien nog wel meer, omdat we het gewoon gaaf vinden om te doen.

Buro De Haan werkt integraal, omdat we geloven dat dit een voorwaarde is om tot verbetering en innovatie van het ontwerp- en bouwproces te komen.

Deze werkwijze is vormgegeven door zoveel mogelijk expertise in huis te hebben en dit verder te blijven ontwikkelen. De expertises zijn ondergebracht in de afdelingen : gebiedsontwikkeling, architectuur, engineering, maatvoering, constructie en ICT.

Doordat we al deze expertise in huis hebben, kunnen we elke ruimtelijke opgave integraal aanpakken.

Werken bij Buro De Haan betekent werken bij een organisatie waar het enthousiasme ervan af spat, waar verantwoordelijkheid en saamhorigheid belangrijke bouwstenen zijn, waar ontwikkeling wordt gestimuleerd en waar innoveren het woord van de dag is.

Proactief is bij ons geen holle kreet, maar dagelijkse praktijk. Bij ons is er geen baas die je vertelt wat je moet doen, maar jij vertelt de baas wat je afgelopen tijd hebt gedaan.

De bouwstenen voor succes

 • Je bent nauwkeurig, secuur en flexibel ingesteld;
 • Je bent in staat om mogelijke problemen en knelpunten te signaleren en deze ook op te lossen;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als maatvoerder of landmeter en met het gebruik van de instrumenten die bij dit werk komen kijken;
 • Je hebt 3D inzicht;
 • Je hebt kennis van het bouwproces.
 • Wat wij jou te bieden hebben

 • Uiteraard een passend salaris, dat wij iedere maand op dezelfde dag overmaken;
 • Actief meedenken, verbeteringen doorvoeren en je eerlijke mening delen wordt gewaardeerd, daarmee kun je invloed hebben op ons toekomstige beleid;
 • We werken met zelfsturende teams wat betekent dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt en waardoor we niet werken met managers.
 • Als team ben je samen verantwoordelijk voor de uitkomsten;
 • Plezier is belangrijk en daarom organiseren wij leuke evenementen zoals een kerstdiner, een bouwvak-BBQ, en leuke uitjes;
 • Persoonlijke groei is geen optie maar een must. We dagen iedere medewerker uit om per jaar ontwikkelingsdoelstellingen te beschrijven en deze uiteraard uit te voeren;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een laptop die je ook privé mag gebruiken;
 • Een werkgeversbijdrage, waarbij je zelf invulling mag geven hoe je dit inzet voor je pensioen;
 • Gratis fruit;
 • Het nieuwe werken is ook bij ons geïntegreerd. De werkdag beginnen om 10.00 uur omdat dit beter uitkomt? Geen probleem! Een dag of twee thuiswerken? Geen probleem!
 • Ons doel is helder, de weg ernaartoe kan over meerdere paden gaan. Help jij ons bouwen aan deze weg?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier