Orderpicker
Luba Uitzendbureau
Middelburg
3 dagen geleden

Over de functie

Het is aan jou de taak om de orders uit het magazijn, de koeling en de diepvries te pakken en verzendklaar te maken. Via een voicepicking-

systeem krijg je diverse orders door. Vervolgens ga jij met je rolcontainers naar de juiste stelling en pak je het aantal producten dat wordt gevraagd. Je herhaalt

de order zodat de computer de producten uit het systeem kan boeken. Zodra jij je order klaar hebt, breng je deze naar de hal met uitgaande goederen zodat jouw collega's het klaar kunnen zetten voor de chauffeurs.

En dan snel weer door naar de volgende order!

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken levert alle producten aan de horecabranche. Onze klant werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland.

Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten. De standplaats van deze vacature is Burgh-

Haamstede. Je komt te werken in een een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is.

Wat wij vragen

 • Je hebt ervaring met orderpicken waarbij je gebruik hebt gemaakt van voicepicking
 • Je bent fulltime beschikbaar en je wil graag in wisselende diensten werken (avond, nacht en weekend). Je hebt er geen enkel probleem mee om in een koude omgeving te werken.
 • In deze functie kom je namelijk te werken in een gekoelde en / of vriesruimte. Uiteraard ontvang je hier een toeslag voor

 • Je hebt ervaring met het werken met een norm. Je bent fysiek sterk in verband met de zwaarte van het werk
 • Wat wij bieden

 • Bij goed functioneren kun je na de uitzendperiode een contract bij de opdrachtgever krijgen
 • Het bruto uurloon bedraagt € 11,52 voor 22 jaar e.o.
 • Reiskostenvergoeding
 • Daarnaast ontvang je een koude- of vriestoeslag per uur (indien van toepassing) en toeslagen voor avond-, nacht- en weekenddiensten.
 • Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden en kun je niet wachten om te beginnen? Reageer dan nu!

  Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  Lees meer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier